NE KRIJE SREĆU

Dok Bloom spava, Maja Šuput pobjegla na gažu: 'Mama se vratila! Večeras ću skakati s lustera od sreće'

12.06.2021 u 08:44

Bionic
Reading

Nakon poduže pauze, što zbog rođenja sina, no ponajviše zbog pandemije koronavirusa zbog koje su bile otkazane sve gaže i vjenčanja, Maja Šuput ponovno se primila mikrofona, sa čime se pohvalila na svom Instagram profilu

'Mama is back! Nitko sretniji od nas, vratili smo se poslu! Večeras ću skakati s lustera od sreće', napisala je pored tri najnovije objavljene fotografije Maja Šuput.

Na njima pjevačica, odjevena u elegantnu, dugu sjajnu haljinu stoji na pozornici nekog restorana s mikrofonom u ruci, najavljujući time svoj veliki povratak koji uključuje i mnogobrojne gaže, posebice na vjenčanjima, kao što je sinoć bila riječ.

Naime, zbog pandemije koronavirusa sve do sada bile su otkazane sve zabave i vjenčanja, a čim je stožer popustio mjere, Maja se uhvatila mikrofona i nastavila tamo gdje je stala.

Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

A dok je ona zabavljala vesele mladence i njihove goste, njezin tromjesečni sinčić Bloom mirno je spavao. I sama se Maja mogla posvetiti svojoj zabavljačkoj ulozi, svjesna da Bloomu uz tatu Nenada Tatarinova baš ništa neće nedostajati.