NEPREPOZNATLJIVA JE

Uvijek drukčija: Maja Šuput iznenadila novom, nikad kraćom kosom

13.06.2021 u 21:25

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput je kao i uvijek izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama pohvalivši se novim lookom za finalnu emisiju popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato All Stars'

Plavokosa Zagrepčanka se u osmoj, posljednjoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato All Stars' pojavila u glamuroznom izdanju dostojnom finala.

Kratka krinolina u plavim tonovima naglasila je njezin trudnički trbuščić budući da je emisija snimana unaprijed i to 20-ak dana prije poroda.

'Dragi naši, došli smo do samog finala. Bilo je ovo zaista povijesno iskustvo za mene i drago mi je da sam bila dio ovog fenomenalnog tima kreativnih ljudi. Uživajte u posljednjoj emisiji i kako ja to volim na kraju reći: 'Hvala na pažnji i ostanite uz program', poručila je Maja pored fotografije koju je objavila na Instagramu.

Dramatična ogrlica i ružičaste natikače s mašnom zaokružili su ovaj look popularne pjevačice i poduzetnice. Maja je, naime, u ožujku ove godine postala mama malenog Blooma te ne krije koliko je majčinstvo čini sretnom. 

  • +6
Maja Šuput sa suprugom i sinom u šetnji po Stradunu Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Mnoge je iznenadila i njezina nova frizura budući da je nikad nismo vidjeli s tako kratkom, gotovo dječačkom frizurom.

Svi se slažu kako se i u ovoj sezoni Maja se i više nego odlično snašla u ulozi voditeljice, a njezine su modne kombinacije izazvale brojne komentare danima nakon emisije.

Inače, u večerašnjoj emisiji vidjet ćemo četiri finalista showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a to su: Maja Bajamić, Mario Petreković, Damir Kedžo i Saša Lozar.