SANJARENJE NA OLIBU

Maja Šuput pokazala kako joj je suprug posijedio, komentara nije nedostajalo

19.07.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Pjevačica sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom još uvijek uživa na Pagu, gdje su iznajmili i brod kojim su otišli do obližnjih Oliba i Silbe

Nevjerojatna tirkizna boja svuda oko njih, pijesak u moru i netaknuta priroda nisu ostavili ravnodušnim ni pjevačicu Maju Šuput ni njezina supruga Nenada Tatarinova. Iako su već proputovali mnoge svjetske destinacije, ljepotama naše obale ne mogu odoljeti.

Supružnici trenutno uživaju na Pagu sa sinčićem Bloomom, a kako bi imali mir, umjesto na prekrcanim novaljskim plažama, Maja Šuput i Nenad Tatarinov odlučili su unajmiti gliser kojim su se uputili na obližnje otoke Olib i Silbu. Upravo na Olibu Maja je snimila i fotografiju na kojoj su najvažniji muškarci u njezinom životu.

Nenad sjedi na rubu glisera i ima noge spuštene u more, dok mu Bloom sjedi u krilu, drži se za brodsku ogradu i gleda u daljinu. Mnogima je za oko zapeo i detalj da otac i sin imaju iste kupaće hlačice, a onda je Maja skrenula svima pozornost na nešto sasvim drugo.

Maja Šuput na Pagu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Maja Šuput

'Fino nam je tatica posijedio', napisala je pored dviju objavljenih fotografija, nakon čega su se krenuli nizati komentari. 'Promjenio frizera koji mu je fulao boju, pa šta sad srebrni su uvijek u modi', 'E draga Majo to je poseban šarm, pazi,... budi oprezna da mu se neka ne prišulja'