MODNE PRESLIKE

Maja Šuput i Mia Dimšić u haljinama gotovo identične boje i uzorka: Tko bolje nosi najveći modni hit Hrvatica?

18.07.2022 u 13:20

Bionic
Reading

Perje na haljinama bez sumnje je najpoželjniji modni trend domaćih celebrity dama. Brojni domaći dizajneri uvrstili su pernate kreacije u svoje ovosezonske kolekcije, a naše zvijezde prigrlile su ih bez razmišljanja

Na brojnim domaćim događanjima u proljeće i ljeto mnogo se domaćih dama moglo vidjeti u kreacijama ukrašenima nesvakidašnjim detaljem - perjem. Raskošni ukrasi brzo su postali must have u večernjim izdanjima, a brojni dizajneri upravo su takvim detaljima uveličali svoje verzije toaleta ili koktel-haljina.

Jedna od onih koje nisu odoljele ovom vrućem trendu među Hrvaticama je Maja Šuput te je protekli vikend nastupila u plavoj haljini s potpisom Cataleya by Martina Ješe, a koja je rezana na jedno rame te gornjim rubom ukrašena visećim perjem u istoj boji kao i ostatak kreacije. Pjevačica ju je kombinirala uz vrtoglavo visoke zlatne sandale.

Istovremeno, na drugom kraju Europe, u Poljskoj je na nastupu u vrlo sličnoj kreaciji viđena Mia Dimšić. Mlada Slavonka i ovoga je puta bila vjerna domaćem modnom dvojicu Elfs, koji je odijevaju za većinu njezinih koncerata.

Haljine s perjem prije toga mogli smo vidjeti na modno osviještenoj Izabel Kovačić, zatim na pjevačici Niki Turković, a modna blogerica Sonja Kovač kombinirala ga je na trapericama.