OVog PUTa S MLAĐIM

Maja Šuput progovorila o novoj ljubavi: 'Brzo smo se našli, to je to, moje i gotovo'

21.11.2017 u 09:54

Bionic
Reading

Hrvatska kraljica svadbi je sretnija no ikad jer od ljeta ponovo ljubi. Maja Šuput ispričala je sve o novoj vezi, kako ju je osvojio 34-godišnji Puljanin ruskih korijena, direktor šibenskog hotela Nenad Tatarinov, i otkrila kako izgleda njihov zajednički život

'Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi! Tako da je meni to bilo vrlo jednostavno, really. Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao 'to je to'. Moje i gotovo', otkrila je Maja Šuput u razgovoru za InMagazin Nove TV.

  • +17
Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Club Roko

'Pa ti bude fora kad ti netko prvi dan kaže - gle, to je to, ja to želim, ja to hoću, ja znam da je to to i to će biti tako!', rekla je Maja te izjavila da će s djecom i svadbom još pričekati.

Nenad Tatarinov, generalni direktor D-resorta Šibenik Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ovog puta 38-godišnja pjevačica je 'pala' na mlađeg muškarca, iako je prije isticala kako je sklonija starijima od sebe.

'Muškarci koji su onako fini, uglađeni, poduzetnici, koji vole iste stvari kao i ja, a to je gastronomija, to su putovanja, hoteli, tako da mislim da sam našla matching point', ističe Maja. Romansa je počela kad je odsjela u njegovom hotelu. 'Usred moje ljetne turneje, kad se čovjek najmanje nada. Da sam tražila, ne bih našla', pojasnila je.

Članica žirija u showu 'Supertalent' i njezin novi dečko već žive zajedno. Otkrila je kako to izgleda.

'Ako uzmeš u obzir to da sam u Zagrebu dva dana, ostalo sam na putu. On puno radi, ja puno radim, tako da nemaš onaj feeling - e, sad smo mi doma, pa radimo večeru, pa igramo bingo', zaključila je Šuput.

  • +25
Sva lica Maje Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram