'SHOPPING LOOK'

Maja Šuput pokazala u čemu ide po 'špeceraj': Malo tko bi je prepoznao na ulici

09.04.2020 u 09:26

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica je bez obzira na izolaciju i dalje redovita s objavama na društvenim mrežama. Zadnjih dana pratiteljima rado pokazuje trenutke iz privatnog života. Do sada su to bile većinom fotografije iz njezinog stana u kojem vrijeme provodi radeći od doma, učeći talijanski jezik, čisteći ormare i kuhajući sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim, a sad je morala i otići van

Maji Šuput očito su se potrošile zalihe hrane jer je na svom Instagram profilu svom objavila nekoliko video isječaka na kojima se vidi kako je napustila stan. Pokazala je fanovima u čemu ide u kupovinu. Odjenula je hoodicu, stavila je zaštitnu masku, šiltericu, sunčane naočale i - slušalice da joj, kako je rekla, malo uljepšaju dan. Poručila je da je to njezin 'shoping look'.

Otkrila je i kako sada izgledaju njezine šetnje sa suprugom Nenadom Tatarinovim. 'Šetnja / proljeće 2020. Proći će i ovo, samo nek smo živi i zdravi', napisala je pored fotografije na kojoj supruga drži za ruku a oboje nose zaštitne rukavice.

Nakon što se malo opustila u karanteni odlučila je da je došlo vrijeme da počne s treninzima. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj u grudnjaku i tajicama pozira ispred ogledala. 'Ono kad nemaš doma vagu pa gledaš koliko je tvoj prvi trening imao smisla', otkrila je.

Pravilno pranje ruku