NASMIJANI DJEČAK

Uz novu fotografiju sina Maja Šuput dala najbolji savjet kako provesti vrhunac toplinskog vala

24.06.2021 u 11:53

Bionic
Reading

Hrvatsku je zahvatio toplinski val, živa u termometru sve je viša, a tko nema sreće da uživa negdje na bazenu, rijeci, jezeru ili moru, mora se snaći na svoj način. Maja Šuput otkrila je kako njezin tromjesečni sinčić podnosi visoke vrućine sa smiješkom na licu

'Obzirom na današnji toplinski val Bloom savjetuje: Skinite se goli i ostanite doma, po mogućnosti u krevetu uz što manje naprezanja', napisala je na svom Instagram profilu Maja Šuput i objavila još jednu fotografiju svog neodoljivog i nasmijanog sinčića, tromjesečnog Blooma.

Iz fotografija, koje pjevačica redovito objavljuje, može se zaključiti kako je maleni Bloom jako veselo i nasmijano dijete, a to su primjetili i neki Majini obožavatelji, pa joj je jedan tako napisao: 'Mali Bloomić je čudo od djeteta....ne skida osmijeh s lica!'

Inače, zagrebačka pjevačica napokon je dočekala popuštanje mjera i povratak na staro. Proteklih je dana odradila već mnoštvo dogovorenih gaža, kao i vjenčanja, pa je tako pjevala i na bajkovitom vjenčanju nogometaša Duje Čopa i njegove odabranice Ane Kurobase.

  • +6
Maja Šuput sa suprugom i sinom u šetnji po Stradunu Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

A u pauzama između nastupa, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov sa malenim Bloomom redovito odlaze na Jadransku obalu, gdje uživaju u dobroj hrani, ali i odmoru.