modni 'kvar'

Maja Šuput imala nezgodu uoči snimanja showa: 'Točno nakon ovog slikanja osjetila sam kako se lateks odvaja od tijela'

18.10.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Popularna pjevačica i poduzetnica koju i ove godine gledatelji prate u ulozi člana žirija u popularnom showu na Novoj TV, uvijek iznova iznenadi svojim modnim i make-up odabirom. Svake nedjelje može se uživati u njezinoj nepredvidivosti, a nepredvidljive su i situacije koje se znaju dogoditi prije početka emisije

Protekle nedjelje Maja Šuput se ispred natjecatelja i na malim ekranima pojavila u uskoj efektnoj zelenoj šljokastoj haljini. No ta haljina nije bila prva opcija. Plan A bila je bio da zablista u pripijenoj ružičastoj lateks haljini.

'Pukla je doslovno pred snimanje. Točno nakon ovog slikanja osjetila sam kako se lateks odvaja od tijela i kako nešto ne štima', otkrila je Maja Šuput u svojoj zadnjoj objavi na Instagramu i u nastavku objasnila:

'U sljedećim sekundama Marko Grubnić donosi zelenu (od milja je zovem brokula) haljinu i show kreće kao da drame nije ni bilo. Odavno smo navikli da imamo show unutar showa. A ova roza bar zaslužuje sliku za uspomenu', napisala je pjevačica.

  • +4
Maja Šuput Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Njezin stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić na svom je Instagram profilu otkrio što se točno dogodilo. Pojasnio je da se netom što je Maja trebala izaći pred kamere, iz backstagea začulo: 'Zovite Grubnića, pukla je haljina…'. Dodao je kako uvijek za pjevačicu imam back up.