za raznježiti se

Nova doza zabave: Pogledajte kako mali Bloom reagira kad mamu Maju Šuput ugleda na televiziji

10.10.2022 u 10:48

Bionic
Reading

Zgode i nezgode Blooma Tatarinova, sinčića pjevačice, poduzetnice i članice žirija showa 'Supertalent' i njezinog supruga Nenada Tatarinova, uveseljavaju njezine pratitelje iz dana u dan. Sad se može vidjeti i kako njezin mezimac provodi vrijeme dok je ona u emisiji

Preslatki Bloom Tatarinov odavno je zvijezda maminog Instagrama. Njegova majka, Maja Šuput na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje simpatične crtice iz njihove živopisne svakodnevice, pa se dječaka tako moglo vidjeti u raznim situacijama i nestašlucima od toga kako šara po zidu, odrađuje svoj prvi foto session, do toga kako je prohodao, srušio pola polica sa proizvodima u trgovini, prvi put samostalno jeo.

U nanovijoj objavi 'kraljica svadbi' pokazala kako je njezin mališan reagirao kada je mamu vidio na televiziji. 'Doslovno je slomio garnituru da dođe do mame, opisala je preslatki prizor. Na fotografiji se može vidjeti kako se mališan popeo na stalažu i zaljubljeno promatra svoju mamu.

Dan ranije je pokazala kako dok je ona na gaži, Bloom trčkara po livadi na zagrebačkom Tomislavcu. 'S tatom na svim livadama Zagreba', napisala je pjevačica i obznanila ono što je mnogima poznato, da na njihovog sinčića, dok je mama odsutna pazi tata, Nenad Tatarinov.

  • +4
Maja Šuput Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz