JOŠ 25 TJEDANA DO PRINOVE

Maja Šuput osupnuta zbog brojnih čestitki: 'Zaista je prekrasno ovako zajednički poželjeti dobrodošlicu bebi'

08.10.2020 u 11:45

Bionic
Reading

'Kraljica svadbi' i voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' jučer je objavila radosnu vijest da sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim čeka prvo dijete. Maja se danas ponovo oglasila na društvenim mrežama, ovog puta da se zahvali svima na lijepim željama i ljubavi koju joj sa svih strana šalju fanovi ali i poznata lica

'Od najvećeg srca hvala svima na prekrasnim komentarima, čestitkama, pozivima, mailovima, privatnim porukama (nisam ni znala da toliko ljudi ima moj broj) i na svim divnim željama koje su me toliko raznježile. Hvala vam, zaista je prekrasno ovako zajednički poželjeti dobrodošlicu bebi', napisala je raznježena Maja Šuput.

Maja je vijest o trudnoći objavila u svom stilu - raskošno i kičasto, okružena balonima, plišancem u zagrljaju voljenog muškarca. Napisala je da je malo reći da su oboje u '7. nebu' i da je riječ uzbuđenje dosegla novu dimenziju. Podsjetimo, za Nenada Tatarinova se zaručila 2017. godine, a sudbonosno 'da' izrekla je 2019.

Nakon objave da postaje majka, uslijedile su čestitke poznatih dama, među prvima Severine, Elle Dvornik i Nine Badrić koje su poželjele sve najbolje Maji i bebi. Nataša Janjić koja je u srpnju rodila drugo dijete joj je poručila: 'Koliko mi je drago! Čestitam vam oboje od srca! Uživajte još malo jer kreće rock'n'roll potpuno druge vrste! Divna vijest! I da bebica zdravo i sretno olakša mami ostatak trudnoće'.