NAJSRETNIJE VIJESTI

Stiže beba: Maja Šuput u 15. je tjednu trudnoće

07.10.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Nakon godinu i pol bračnog života pjevačica Maja Šuput ostvarit će dugo očekivanu želju. Sretne vijesti o trudnoći i prinovi koja je iznimno uveselila nju i njezina supruga Nenada Tatarinova potvrdila je sama glazbenica

Presretne vijesti stižu s adrese supružnika Tatarinov. Pjevačica Maja Šuput je trudna, a sve je potvrdila na Instagramu te je pritom pokazala i trudnički trbuščić.

'Iznenađenjeeeee. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje na sedmom nebu i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu fotouspomenu na rast u maminom trbuščiću... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck', napisala je uzbuđena trudnica.

Kruna je ovo odnosa supružnika Tatarinov, koji su u svibnju prošle godine svoju ljubav ozakonili brakom na raskošnoj ceremoniji u Istri.

Pjevačica je u vezi s poduzetnikom i menadžerom Nenadom Tatarinovom tri godine, a nikada nije krila da je u njemu pronašla sve za čime je tragala.

'Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi! Tako da je meni bilo vrlo jednostavno. Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao 'to je to',' 'moje i gotovo'', priznala je pjevačica na samom početku svoje veze s Nenadom.

Iako su je dugo ispitivali kada planira prinovu, naša vrckasta pjevačica uvijek je samozatajno odgovarala da je to vrlo privatno pitanje, ali je davala do znanja da njezin odabranik to jedva čeka.