UŽIVAJU U ISTANBULU

Maja Šuput objavila fotografiju sina i supruga pa otkrila: ‘Zanimljivo koliko žena priđe kada su njih dvoje zajedno’

12.11.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Svi znatiželjnici došli su na svoje, jer Maja Šuput, kao i uvijek do sada, na svom Instagram profilu s njima dijeli sve detalje i ovog novog, posljednjeg u nizu obiteljskog putovanja. Sa suprugom Nenadom Tatarinovim i malenim Bloomom ponovno je u Turskoj, no umjesto luksuznog odmarališta, ovoga puta uživaju u ljepotama Istanbula

Red šetnje, red shoppinga, a onda, naravno, i red najukusnijih delicija. Sve to je, kao i obično, popraćeno stiliziranim fotografijama koje pjevačica Maja Šuput potom objavljuje na svom Instagram profilu, gdje doista malo pratitelja nedostaje da zaokruži brojku od pola milijuna followera.

A interes je još veći kada na red dođu njezina obiteljska putovanja, jer u ovoj pandemiji koronavirusa uistinu se rijetki odlučuju na takvo što. Ovoga su puta Maja Šuput i Nenad Tatarinov odveli malenog Blooma u još jednu tursku avanturu, no, za razliku od prošloga puta kada su bili u luksuznom resortu D Maris Bay, ovoga su se puta odlučili za Istanbul.

Ni tu ne nedostaje luksuza i uživancije, zbog čega su i odabrali hotel Mandarin Oriental Bosphorus u Istanbulu. Tročlana obitelj vrijeme krati šetnjama, ali i dobrim shoppingom u najpoznatijim dizajnerskim dućanima, koji se nalaze u trgovačkom centru Istinye Park, a kako to izgleda, pokazala je Maja u Instagram Storyjima gdje je objavila video snimke.

No, najveću pozornost i ovoga je puta privukao nasmijani i brbljavi Bloom, za kojeg je i sama Maja rekla kako je 'brbljaviji od njezine mame'. Naravno, pjevačica se pobrinula da ga pomno dotjera i uskladi modno s njom i sa suprugom Nenadom Tatarinovim, zbog čega je tročlana obitelj privukla veliku pozornost.

To je opisala i ispod objave na kojoj poziraju Nenad i Bloom u shopping centru, gdje je napisala: 'Zanimljivo je gledati koliko žena priđe vidjeti bebu kad su njih dvoje zajedno...'

  • +6
Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram