dirljive 'scene'

Nježni obiteljski trenuci: Maja Šuput uživa sa svojim mališanom

08.11.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Kad nije na gažama, okupirana poduzetničkim obavezama ili onima u showu 'Supertalent' gdje i ove godine 'žirira', pjevačica je potpuno posvećena svom prvom djetetu. Malog Blooma često se može vidjeti na neodoljivim fotografijama koje mama uspije zabilježiti, a nju rijetko vidimo u kućnom i opuštenom majčinskom izdanju

Pjevačica i uspješna poduzetnica Maja Šuput svake nedjelje uveseljava gledatelje na Novoj TV svojim sve atraktivnijim, nesvakidašnjim izdanjima za show u kojem je članica žirija. Ima odličnu liniju za koju tvrdi da 'nije do prehrane' te da je i prije pazila. Višak kilograma, slikovito je opisala, nema zbog 'stalnog dizanja i nošenje djeteta', a on kada legne 'mogla bi pojesti odojka'.

Besprijekorna izdanja viđamo stalno, a sada je otkrila i malo kućne atmosfere i emotivnih prizora sa svojim dječačićem i svojih ležernijih odjevnih varijanti u kojima jednako blista.

Inače, Bloom će uskoro proslaviti osam mjeseci pa će ponosna mama opet fanove zasigurno iznenaditi nekim novim prizorima tog događaja. Nedavno je progovorila o odluci da Bloom ostane njezino jedino dijete. Rekla je da to nije zato što ne bi mogla 'ishendlati dvoje, jer jer ovo ishendlala kao da ih ima šest'.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad nitko nije falio pa mislim da će i mom djetetu biti u redu. Ali sad prvi put u životu, sam razmišljala kako bi bilo lijepo, a to još nisam nikome rekla, imati još jedno dijete. Nikada dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voljeti. Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu zamisliti kako opisati nekom tko nema dijete, kako možeš voljeti vlastito dijete. I samo zato sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno, pa da ovako volim još nekog. Ali opet ne mogu jer imam sto godina. Ali s te strane ljubavi bih prošla još jednom kroz to, no svu tu ljubav ćemo dati Bloomu pa ćemo svi eksplodirat od ljubavi', izjavila je za IN Magazin.