iskrena 'kraljica svadbi'

Maja Šuput: 'Nekada se ne mogu odvojiti od svog sina, njega bi najradije i na gaže vodila'

20.09.2022 u 10:32

Bionic
Reading

Nova sezona Supertalenta je pred vratima, a u devetoj sezoni, koja s emitiranjem kreće u subotu, 24. rujna na Novoj TV, prolazak u daljnje natjecanje ovisit će o žiriju u kojem i ove godine sjedi pjevačica i poduzetnica. Kako izgleda kad se zbog poslala i drugih obaveza kad odlazi od svog mališana,

Kada nastupa, Maja Šuput uvijek prije izlaska na binu nazove supruga da vidi je li kući sve uredu. Ako su njezini dečki otišli spavati prije nego što dođe kući, uvijek joj, kaže, ostave poruku da spavaju i da je vole. To je njiovov ritual otkad se Bloom rodio.

Poznato je da pjevačica malo spava, a odmara se kada je voze na neku gažu. Putem do odredišta zna pročitati novine, odgovoriti na mailove i malo se odmoriti. Priznaje da milijun puta poželi od svega dignuti ruke i odustati. 'Nekada bih sav novac dala samo da ne moram nikamo ići! Ali moram raditi. Nekada se ne mogu odvojiti od svog sina, njega bi najradije i na gaže vodila', izjavila je za Story.

U lipnju dok je bila u showu 'Ples sa zvijezdama', suprug Nenad Tatarinov ju je snimao i kaže da Bloom nije imao nikakvu reakciju kad ju je vidio na televiziji. Dijete je, pojasnila je, očito ne prepoznaje jer na televiziji ima perike, šminku, kostime i sve što ide uz posao. Ispričala je da joj se događa da hoda shopping centrom, a ljudi joj ulete i kažu da su Bloomovi obožavatelji, a smatra i da njezin dječak očito ima karizmu.

Skorašnji rođendan će proslaviti putovanjem, a najavila je da nakon dječje kozmetike s njezinim potpisom uskoro dolazi i make-up za djecu, te da će imati suradnju sa svjetski poznatim brendom. Uz to će se više posvetiti pjevačkoj karijeri.

  • +4
Maja Šuput Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz