čarobni dječji interijer

Maja Šuput nakon niza fotografija svog sinčića i njegovih poklona, snimila video i pokazala kakav luksuz je priredila u njegovoj sobi

06.05.2021 u 12:42

Bionic
Reading

Prije skoro sva mjeseca na svijet je stigao Bloom i totalno obuzeo svijet svoje majke, 'kraljice svadbi' koja svakodnevno pokazuje koliko je njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu uljepšao život. Posljednja u nizu objava posvećena je također njihovom prvorođencu, točnije njegovoj raskošno uređenoj sobi

Na početku snimke se može vidjeti dječakovo ime koje je ispisano zlatnim slovima na vratima, a Bloomova soba puna je obiteljskih fotografija, slikovnica, plišanih igračaka. U pravom malom dječačkom carstvu prevladavaju svijetloplave nijanse i bijela boja.

'Bloom room', napisala je pjevačica u opisu videa. Među ostalim se vide zidovi iscrtani zračnim balonima i životinjama, mirisne svijeće s natpisom 'Dobro došao Bloom', bijeli naslonjač, bijeli dječji krevet, bijela komoda za prematanje, ormar u kojem na vješalicama visi dječja odjeća te drugi detalji koju sobu čine toplom i posebnom. U nekoliko kadrova vidi se i kako sina drži u naručju. Brojni Majini pratitelji i prijatelji, među kojima su Nina Badrić i Marko Grubnić, ne skrivaju oduševljenje.

Pjevačica i voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pratitelje je tijekom trudnoće obavještavala kako teče opremanje dječje sobe. Mjesec dana nakon poroda vratila poslovnim obavezama, jer se pridružila članovima žirija u showu 'Supertalent'.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL