NA INSTAGRAMU

Maja Šuput pokazala Nenadovog brata, ali i otkrila tko je u cijeloj priči Dominik

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 04.05.2021 13:28
  • Objavljeno 04.05.2021 u 13:28
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

I dok o Maji Šuput znamo gotovo sve, informacije o njezinom suprugu Nenadu Tatarinovu pjevačica s javnosti dijeli na kapaljku. A sada je na svom Instagram Storyju otkrila kako Nenad ima brata, koji mu neodoljivo nalikuje, a taj brat ima i sina Dominika, koji je točno jedan dan stariji od bratića Blooma

Nakon što je s obožavateljima podijelila da je sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom uživala u prvom obiteljskom putovanju u Istru, gdje su uživali u luksuznom hotelu, Maja Šuput sada se pohvalila i zanimljivim obiteljskim druženjem.

Naime, Maja i Nenad svog su sinčića Blooma, koji će uskoro navršiti dva mjeseca, odveli na 'upoznavanje' sa svojim bratićem Dominikom koji je rođen samo dan prije njega.

Dominik i Bloom Tatarinov

Dominik i Bloom Tatarinov

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Maja Šuput je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju dvojice bratića, a potom i fotografiju na kojoj poziraju četvero njoj važnih muškaraca u životu - suprug Nenad Tatarinov, sin Bloom, nećak Dominik kao i Nenadov brat. Dvojica braće izuzetno su slični, jedino je Nenadov brat nešto viši i nema bradu.

Nenad Tatarinov sa sinom Bloomom i njegov brat sa sinom Dominikom

Nenad Tatarinov sa sinom Bloomom i njegov brat sa sinom Dominikom

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

  • +2

Maja Šuput

Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL