NA INSTAGRAMU

Maja Šuput pokazala Nenadovog brata, ali i otkrila tko je u cijeloj priči Dominik

04.05.2021 u 13:28

Bionic
Reading

I dok o Maji Šuput znamo gotovo sve, informacije o njezinom suprugu Nenadu Tatarinovu pjevačica s javnosti dijeli na kapaljku. A sada je na svom Instagram Storyju otkrila kako Nenad ima brata, koji mu neodoljivo nalikuje, a taj brat ima i sina Dominika, koji je točno jedan dan stariji od bratića Blooma

Nakon što je s obožavateljima podijelila da je sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom uživala u prvom obiteljskom putovanju u Istru, gdje su uživali u luksuznom hotelu, Maja Šuput sada se pohvalila i zanimljivim obiteljskim druženjem.

Naime, Maja i Nenad svog su sinčića Blooma, koji će uskoro navršiti dva mjeseca, odveli na 'upoznavanje' sa svojim bratićem Dominikom koji je rođen samo dan prije njega.

Maja Šuput je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju dvojice bratića, a potom i fotografiju na kojoj poziraju četvero njoj važnih muškaraca u životu - suprug Nenad Tatarinov, sin Bloom, nećak Dominik kao i Nenadov brat. Dvojica braće izuzetno su slični, jedino je Nenadov brat nešto viši i nema bradu.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL