NIKAD JOJ NIJE DOSADNO

Maja Šuput iznenadila fanove: 'Kako mi stoji crvena kosa?'

16.02.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana pozirala je u leopard kostimu, a ovog vikenda se pjevačica maskirala u harlekina. Naravno, sve za potrebe svojih nastupa. Kako je više puta izjavila, Maja Šuput obožava se kostimirati, šminkati i uveseljavati raznim 'lookovima' sebe i publiku

Uz kockasto crno bijeli s crvenim detaljima kostim, svoju plavu kosu sakrila je ispod duge crvene perike. Fanovima Obožavatelje na Instagramu je pitala kako im se sviđa kao crvenokosa, a oni su joj uz mnoštvo komplimenata na račun mladolikog izgleda, poručili da joj je to najbolje izdanje do sada. Pitali su je i gdje nabavlja silne kostime.

Mnogi se sjećaju da je Maja davnih dana, točnije na početku karijere u vrijeme kad je nastupala s grupom EnJoy, bila crvenokosa. Doduše s puno kraćom kosom.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica prihvatila je veliki izazov i prvi put će na malim ekranima biti u ulozi voditeljice u šestoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je svojedobno briljirala u svojim transformacijama. Ranije je govorila kako se voljela okušati u voditeljskoj ulozi,a sad joj se i ta želja ostvarila.

View this post on Instagram

Mica maca pjeva veceras u Crikvenici 🐆🐆🐆

A post shared by majasuput (@majasuput) on