Vrckava trudnica

Maja Šuput broji posljednje tjedne do poroda i ne odustaje od putovanja; opet uživa na bajkovitoj, ovoga puta domaćoj destinaciji

29.01.2021 u 10:43

Bionic
Reading

Ove godine ostala je uskraćena za odlazak na kakvo mondeno inozemno skijalište pa je posegnula za bližom destinacijom kako bi uživala na snijegu. 'Kraljica svadbi' trenutno je sa suprugom na zimovanju, a boravi u resortu na Plitvičkim jezerima

Sudeći prema komentarima Maja Šuput je oduševljena snježnim prizorima na Plitvicama. 'Svjetsko, a naše', opisala je jednu od fotografija koju je pokazala na Instagramu. Boravak ondje, naravno, ne prolazi ni bez pokazivanja njezinih zanimljivih stajlinga.

Pjevačica se u trudnoći ne boji krenuti na put, pa je sa suprugom Nenadom Tatarinovim već guštala u Italiji i Dubaiju. Aktivna je i na poslovnom planu.

Trenutačno snima i nove epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem će ponovno biti voditeljica i to nakon što je u toj ulozi oduševila gledatelje u prošloj sezoni, a osim slušalica, mikrofona i dnevnika za djevojčice koje je izbacila na tržište nedavno je najavila i izlazak kupaćih kostima pod njezinim imenom.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov u ožujku će postati prvi puta roditelji, a nedavno su objavili da će sinu dati strano ime. Domaće je ne interesira, jer uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da će uz suprugovo 'razvaliti neko moćno ime'. U prijašnjim intervjuima isticala je kako obnavlja stan te da trenutačno žive kao podstanari.

  • +19
Maja Šuput kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL