OBITELJSKO NASILJE

Maddox Jolie-Pitt već je svjedočio u sporu oko skrbništva i slavnom glumcu nije baš laskao

18.03.2021 u 22:02

Bionic
Reading

Najstariji sin Angeline Jolie i Brada Pitta, 19-godišnji Maddox Jolie-Pitt, svjedočio je protiv oca tijekom duge bitke oko skrbništva nad djecom bivšeg para

'Madoxx je kao punoljetna osoba već svjedočio u tekućem sporu oko skrbništva i nije baš bio laskav prema Bradu', ekskluzivno od izvora doznaje Us Weekly.

'Ne koristi prezime Pitt na svojim dokumentima, već samo Jolie, što nije legalno. Maddox želi legalno promijeniti svoje prezime u Jolie, ali je Angelina rekla da to ne podržava', dodao je izvor.

Jolie je prošloga petka podnijela nove dokaze sudu u kojima Pitta optužuje za obiteljsko nasilje. U dokumetima se navodi da su glumica i njihova djeca, Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) i blizanci Knox i Vivienne (12), spremni ponuditi dokaze u prilog tvrdnjama protiv Pitta.

U studenom 2016. je potvrđeno da je Brad Pitt oslobođen optužbi od Odjela za djecu i obitelj u Los Angelesu, nakon što su istražili navodno zlostavljanje djece. Nakon navodnog incidenta između Pitta i Maddoxa u obiteljskom privatnom avionu, službeni razgovori obavljeni su s Pittom, Jolie i sve šestero njohove djece.

'Odjel za djecu i obitelj iz Los Angelesa gotovo ga je odmah oslobodilo svih optužbi za obiteljsko zlostavljanje. Slučaj je ostao otvoren zbog golemog opreza Odjela koji je stvar shvatio vrlo ozbiljno. U gotovo dvije godine nadgledanih posjeta, nije bilo niti jednog slučaja zbog kojeg bi se oglasila zvona za uzbunu', rekao je upućeni izvor za Us Weekly.

  • +13
Angelina Jolie, Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: JENS KALAENE

Izvor blizak glumcu novi je podnesak Angleine Jolie ovih dana okarakterizirao kao još jedan pokušaj niskog udarca.

'Tijekom posljednje četiri i pol godine Angleina je štošta tvrdila. Sve je razmotreno, ali ništa od tih tvrdnji nije potkrijepljeno. I djecu je već koristila kako bi povrijedila Brada, i ovo je više nastavak takvog ponašanja. Curenje dokumenata od njezinog četvrtog ili petog odvjetnika dogodilo se kako bi naštetilo Bradu', rekao je izvor.

Jolie je zahtjev za razvod predala u rujnu 2016. godine, nakon dvije godine braka. Par je proglašen pravno slobodnim u travnju 2019. godine, ali postupak razvoda je još u tijeku.

Us Weekly je u srpnju 2020. izvijestio da se Pitt i Maddox još uvijek ne viđaju, a izvor je tada rekao kako ta veza još uvijek nije uspostavljena. Dodao je i da Pitt ne razgovara niti s Paxom.

U listopadu 2019. jedan je upućeni izvor otkrio kako Pitt smatra da je njegov narušeni odnos s Maddoxom ogroman gubitak. Međutim, njegov se sina to nije pretjerano dojmilo.