Roan Joseph Bronstein

Sharon Stone se na poseban dan pohvalila rijetkom fotografijom sina

06.06.2023 u 22:53

Bionic
Reading

Legendarna glumica Sharon Stone na svom Instagram profilu dala je sladak uvid u obiteljski život. Uz rođendansku čestitku posvećenu njezinom sinu Roanu, glumica je i otkrila njegovu novu fotografiju

Sharon Stone na Instagramu je podijelila je slatku čestitku posvećenu njezinom sinu Roanu i to u čast njegovog 23. rođendana. Naime, niti jedan od njezina tri sina ne pojavljuje se često na njezinim društvenim mrežama, a Sharon povodom njegovog 23. rođendana učinila iznimku.

Na fotografiji koju je Sharon podijelila Roan sjedi u dnevnoj sobi koja odiše ugodnom atmosferom i prepuna je knjigama, a on drži psa na koljenima. Uz objavu je napisala: '23 izgleda dobro', a uz to je dodala slavljenički emotikon s konfetima.

Objavljena fotografija pruža rijedak uvid u Sharonin obiteljski život. Inače, Sharon Stone ima tri sina, Roana Josepha, 18-godišnjeg Lairda Vonnea i 16-godišnjeg Quinna Kellyja, a Roan je najstariji.

Sharon je posvojila Roana sa svojim bivšim suprugom Philom Bronsteinom 2000., prije nego što je posvojila Lairda 2005. i Quinna 2006.

Ranije ove godine, povodom Majčinog dana Sharon je podijelila grupnu fotografiju na kojoj su njezina tri sina i članovi šire obitelji. 'Majčin dan 2023. Da. Odgojila sam tri mladića uz pomoć bake/kumova i tete Kelly.'

Zatim je podijelila drugu fotografiju snimljenu tog dana s njezinim sinovima i njezinom majkom, napisavši: 'Baka će sljedeći tjedan napuniti 90 godina.' Proslava 90. rođendana održana je krajem svibnja, a Sharon je podijelila niz zabavnih snimaka tog dana.

To je uključivalo rođendansku tortu ukrašenu fotografijom i zabavnu sliku na kojoj Sharon knosi nove naočale u obliku broja 90, pozirajući uz prijateljicu i Martu Bloom, koju je opisala kao svoju 'rođendansku blizanku'.

Iako su se u vrijeme razvoda Sharon i Phil 2004. navodno dogovorili o zajedničkom skrbništvu nad Roanom, a plan je bio da on tijekom školske godine prvenstveno živi s ocem u San Franciscu, Sharon je ranije ove godine tvrdila da je izgubila skrbništvo nad njim zbog uloge u filmu 'Sirove strasti' iz 1992.

'Izgubila sam skrbništvo nad svojim djetetom', rekla je u epizodi podcasta 'Table for Two' s Bruceom Bozzijem u ožujku ove godine dodajući: 'Kad je sudac pitao moje dijete – mog malenog dječaka: 'Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?' Takvo zlostavljanje od strane sustava, da se razmatralo kakav sam ja roditelj jer sam snimila taj film.'

'Završila sam u klinici Mayo s ubrzanim otkucajima srca,' rekla je i dodala kako joj je taj događaj slomio srce.

Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia