nježna gesta

Maćeha za poželjeti: Angelina Jolie još uvijek kupuje božićne poklone sinu bivšeg supruga

14.01.2022 u 15:25

Bionic
Reading

Slavna glumica još uvijek je uključena u život 27-godišnjeg Harryja, unatoč tome što se prije gotovo 20 godina razišla s njegovim ocem, glumcem Billyjem Bobom Thorntonom, koji je zbog fatalne Angeline Jolie ostavio zaručnicu Lauru Dern

'Angelina mi svake godine pošalje božićne darove. Ne čujemo se svaki dan, no povremeno se znamo čuti i porazgovarati telefonski', ispričao je Harry James Thornton za Entertainment Tonight.

Zvijezda reality showa 'Relatively Famous: Ranch Rules' sin je bivše Playboyeve manekenke Pietre Dawn Cherniak, koja je bila u braku s Billyjem Bobom Thorntonom od 1993. do 1997. Harry je otkrio da se, prije nego što su se Jolie i njegov otac razveli, ona trudila uvijek oko njega i njegovog brata. 'Vodila nas je na kampiranje svaki tjedan i jednom je unajmila kamp prikolicu i otišli smo na odličan izlet', ispričao je.

Poručio je kako je Jolie otkačena i super. 'Bila je jako zabavna kada smo bili mlađi', naglasio je. Osim njega Billy Bob ima i 28-godišnjeg sina Cherniaka. Thornton se ženio šest puta, a s prvom suprugom Melissom Lee Gatlin ima kćer Amandu Brumfield, dok sa sadašnjom suprugom Connie Angland ima 17-godišnju kćer Bellu Thornton.

Kad je riječ o Angelini, šuška da su ona i 16 godina mlađi reper The Weeknd novi par no oni još nisu spremni komentirali glasine o njihovoj vezi. Prvi put su zajedno snimljeni u Santa Monici krajem lipnja 2021. godine.

  • +7
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia