SHILOH I PAX

Angelinu Jolie odavno nismo vidjeli ovako dobro raspoloženu; jesu li oni 'krivci' za njezin osmijeh?

19.11.2021 u 23:11

Bionic
Reading

U pratnji francuskog fotografa JR-a, kćeri Shiloh i sina Paxa, Angelina Jolie stupila je na crveni tepih povodom premijere novog dokumentarca 38-godišnjeg umjetnika pod nazivom 'Paper & Glue'

Holivudska glumica i jedna od najljepših žena svijeta, kako joj već godinama tepaju, ponovno je bila zvijezda crvenog tepiha. Odjevena i ovoga puta u crno, čime je dodatno naglašena njezina mršavost, 46-godišnja Angelina Jolie stigla je u Muzej tolerancije u Los Angelesu kao pratnja francuskom umjetniku, fotografu JR-u, koji je tamo predstavljao svoj novi dokumentarac 'Paper & Glue'.

Dobro raspoložena Angelina kao pratnju je povela svoju djecu iz braka s Bradom Pittom, 15-godišnju Shiloh i 17-godišnjeg Paxa, a mnogi su primjetili da je već dugo nisu vidjeli tako sretnu i nasmijanu.

  • +4
Angelina Jolie sa Paxom i Shiloh Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Raspuštene kose i s minimalno šminke na licu, Angelina je doista blistala, a osim u nju, fotografi i snimatelji pomno su promatrali i njezinu nasljednicu. Za razliku od prijašnjih nekoliko puta, kada je Shiloh iznenadila sve ženstvenim kombinacijama na crvenom tepihu, ovoga je puta ostala vjerna svom androgenom looku.

KRALJICA GLAMURA

[FOTO] Angelina Jolie odiše profinjenošću odjevena u crno od glave do pete

Pogledaj galeriju

Crnu hoodeicu iskombinirala je sa poderanim trapericama i Converse tenisicama, podignuvši kosu u rep, a mnogi su zamjetili nevjerojatnu sličnost nje i majke, unatoč tome što je Shiloh, poput oca Brada Pitta, plavuša, a Angelina brineta.