OTKRIO GIULIANU

Ma kakvi Ramonesi! Gobac svoju vječnu frizuru duguje legendarnoj pjevačici šlagera i zabavne glazbe

21.11.2021 u 13:48

Bionic
Reading

Frida nije čula za Lou Reeda, mala Ramona voli Ramonese, a Davor Gobac razne varijacije iste frizure ima već gotovo 40 godina. Pitanje od milijun kuna: 'Tko mu je nadahnuće?'

Frontmen grupe Psihomodo pop gostovao je ovih dana na Radio Dalmaciji i u Večernjem showu s Giulianom otkrio tko je nadahnuće za njegovu vječnu frizuru.

Zadatak pred jednim od najdugovječnijih domaćih rock bendova bio je izabrati pjesmu koju će uživo obraditi, a Gobac i ekipa iznenadili su slušatelje Radio Dalmacije odlukom da to bude pjesma 'Ljutit će se moja majka', legendarne pjevačice šlagera i zabavne glazbe Ljupke Dimitrovske.

Naravno, za ovaj neobičan izbor Gobac je imao logično objašnjenje iz kategorije 'preludo da bi bila laž'.

  • +5
Davor Gobac Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/24sata

'Ja sam kao klinac bio zaljubljen u Ljupku Dimitrovsku i sjećam se da sam je sanjao. I frizuru dan danas kakvu imam, to je zbog Ljupke', otkrio je Gobac Giulianu, piše Dalmatinski portal.

Voditelj je Gopca tražio da se prisjeti nekog svog najluđeg splitskog izlaska, a taj se zadatak činio većim zalogajem od obrađivanja pjesme Ljupke Dimitrovske.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Bilo ih je više, bojim se da se onih najboljih i ne sjećam. Slab sam s anegdotama, obično meni ljudi prepričavaju što se dogodilo. Najduže što sam bio u Splitu, to je bilo mjesec dana kod Dina Dvornika doma. Nas dvojica smo dijelili njegovu djevojačku sobu', otkrio je Gobac, i prisjetivši se svog velikog prijatelja vjerojatno dao najprecizniji mogući odgovor.