uplašila se

Ma je li to moguće? Martha Stewart bila je u vezi s Anthonyjem Hopkinsom, a sada je otkrila i razlog prekida koji je vrlo neobičan

21.01.2022 u 18:18

Bionic
Reading

Uspješna Amerikanka Martha Stewart gostovala je u showu Ellen DeGeneres te tom prilikom otkrila zanimljiv razlog zbog kojeg je prekinula vezu s glumcem Anthonyjem Hopkinsom

Jedna od najpoznatijih poslovnih žena, koja je svoje carstvo ponajviše stekla kulinarskim emisijama, prekinula je s Anthonyjem Hopkinsom zbog jedne od njegovih najznačajnijih filmskih uloga. Naime, tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, Martha Stewart odigrala je igru 'Dvije istine i laž' pod nazivom 'Gdje je laž, Martha?' te tom prilikom otkrila razlog koji ju je naveo na prekid veze s sa slavnim glumcem.

'Izlazila sam sa Sir Anthonyjem Hopkinsom, ali sam prekinula s njim jer nisam mogao prestati misliti o njemu kao o Hannibalu Lecteru', bio je naveden trag. DeGeneres je to kategorizirala kao laž, no Stewart je otkrio da je to, ipak, doista istina.

'Imam veliku, zastrašujuću kuću u Maineu koja je dosta izolirana i okružena sa stotinama hektara šume. Nisam mogao ni zamisliti da tamo odvedem Anthonyja Hopkinsa,' otkrila je Martha. 'Sve na što sam mogla je zamišljat da jede, znaš…,' dodala je.

Hopkins je Hannibala Lectera, serijskog ubojicu koji je pojeo svoje žrtve, glumio u filmu 'Kad jaganjci utihnu' koji je objavljen 1991. godine. Za tu je ulogu osvojio Oscara za najboljeg glumca 1992. godine.

Poznata poslovna žena i TV ličnost nije otkrila kada je hodala s Hopkinsom, ali je kratko progovorila o njihovoj vezi tijekom intervjua s Howardom Sternom 2006. godine. 'Oh, voljela sam ga, ali bio je… strašan. Htjela sam ga pozvati u Maine. Imam prekrasni dom u Maineu... ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledao taj film,' rekla je tada.

'Želiš li da ti netko pojede mozak dok sjediš u svojoj prekrasnoj blagovaonici u Maineu?,' upitala je i dodala: 'Vjerojatno bih imala jako lijep odnos s Anthonyjem Hopkinsom, ali nisam mogla zaobići tu stvar s Lecterom.'

Martha je u prosincu otkrila kako trenutno hoda s nekim vrlo posebnim, ali nije htjela otkriti o kome se točno radi. Tijekom gostovanja u emisiji 'Watch What Happens Live' s Andyjem Cohenom kratko je komentirala svoj ljubavni status i na pitanje hoda li nekime je odgovorila: 'Ne. Mislim, trebala bih reći ne. Mislim da, ali neću vam reći.'

  • +5
Martha Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Ron Adar / Zuma Press / Profimedia

Inače, Martha Stewart je bila u braku s izdavačem Andrewom Stewartom punih 29 godina. Raskinuli su 1987. godine, a službeno su se razveli 1990. godine. Imaju ju zajedničku kćer Alexis koja ima 56 godina.