NESPOJIVE ZVIJEZDE

Hm, tko bi rekao? Za ove slavne osobe nikad ne biste pomislili da ih veže prijateljstvo

17.08.2021 u 06:46

Bionic
Reading

Što zbog generacijskog jaza, što zbog različitih stilova života ili svjetonazora, za neke slavne osobe nikad ne biste pomislili da su u prijateljskim odnosima, a neka od ovih zvjezdanih prijateljstva uspjela su iznenaditi čak i dobro upućene voditelje televizijskih emisija

Prijateljstvo glumice Sophije Bush i manekenke Kate Upton otkrio je trener Ben Bruno podijelivši na Instagramu snimke njihova treninga u teretani.

'Obje su super snažne i vrijedno rade', opisuje Bruno dva videa koja je podijelio i primjećuje da prijateljice savršeno izvode vježbe. Dodao je i zabavnu činjenicu da nisu prestale razgovarati i ismijavati ga cijeli trening, sve dok nije odlučio snimiti dva objavljena isječka. 'Možda moram početi snimati cijeli trening', zaključio je Bruno.

Zvijezde filma 'Supernova' Colin Firth i Stanley Tucci prijatelji su već dva desetljeća, otkako su 2001. snimili film 'Zavjera'.

'Dugo se znamo i obojica smo prolazili kroz neke osobne situacije u kojima smo si pomagali. Lijepo je imati takvu prošlost. Tijekom snimanja u Engleskoj dolazio bi svake večeri i pripremao nam večeru i nikad se nismo zasitili međusobnog društva', rekao je Tucci o prijateljstvu s Firthom ove godine za časopis People.

Slavni chef Gordon Ramsay odličan odnos sa svojom djecom u šali zahvaljuje supermodelu Gigi Hadid.

'Moje kćeri me vole i to ne zato što sam dobar kuhar. Vole me jer razgovaram s Gigi Hadid i to je jedini razlog zašto žele razgovarati sa mnom', našalio se peterostruki otac u razgovoru za časopis People u prosincu prošle godine.

Upoznao se s Gigi na snimanju emisije 'Masterchef Celebrity Showdow' 2016. godine i ostali su u prijateljskim odnosima, a novopečena majka često nadahnjuje slavnog kuhara. 'Gigi mi je prije nekoliko tjedana poslala jelo s tjesteninom na Instagram i pitala: 'Chefe, što mislite?' rekao je Ramsay pa dodao: 'Odgovorio sam joj - curo, dobro je, zapravo, je**no je dobro.'

Čak je i voditelj Jimmy Kimmel ostao iznenađen kad je saznao da su glazbenik Dave Matthews i glumica Jennifer Aniston bliski prijatelji.

Tijekom gostovanja u listopadu 2019. u emisiji 'Jimmy Kimmel Live', pjevač je otkrio i da je Aniston odlazila s njegovom obitelji na godišnje odmore. Na Kimmelovo pitanje gube li ljudi razum kad vide zvijezdu 'Prijatelja', Matthews se našalio na svoj račun rekavši da se više pitaju što Jennifer Aniston radi stojeći pokraj te vreće krumpira.

Mnogi su ostali iznenađeni kad se Brad Pitt u rujnu 2019. pojavio na nedjeljnoj misnoj propovijedi Kanyea Westa u Los Angelesu, ali njih su dvojica odavno prijatelji.

'Kanye i Brad već su neko vrijeme u prijateljskim odnosima i među njima definitivno postoji poštovanje. Kanye je oduvijek bio veliki Bradov obožavatelj', rekao je izvor za časopis People.

Iako se njihova mišljenja razlikuju u nekim temama, poput religije, povezala ih je tema očinstva. 'Razgovaraju o svojim različitostima i iznimno ih poštuju. Zajedničko im je očinstvo, a za Kanyea je to ogromna stvar i razgovarat će sa svakim tko ima djecu. Stalno traži i daje savjete te uspoređuje iskustva', rekao je izvor.

'Mislim da je radio nešto zaista posebno. To je čisto slavljenje života i ljudi. Zaista je divno. Zaista je tako', rekao je Pitt za Entertainment Tonight o Westovu duhovnom okupljanju na kojem je reper silno želio vidjeti prijatelja glumca i bio je iznimno sretan kad se pojavio.

Vjerojatno je rijetkima početkom 2019. promaknuo novi, ćelavi imidž glumca Johna Travolte, a vjerojatno je mnogima promaknulo to da je nadahnuće pronašao u svom dobrom prijatelju, glazbeniku Pitbullu.

'Moj dobar prijatelj Armando Perez, Pitbull, ovako živi svoj život. Slao bi mi slike na kojima imam svu svoju kosu, uz slike na kojima on nema kose, i govorio da više voli tako, pa sam pomislio da je možda vrijeme da i ja to napravim', otkrio je Travolta.

Mnogima su nad glavama lebdjeli upitnici kad su na kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle stigli George i Amal Clooney, no veza ovih dviju žena nadilazi puko poznanstvo. Međunarodna odvjetnica za ljudska prava pomagala je novopečenoj pripadnici kraljevske obitelji prilagoditi se novom životu u Londonu.

'Meghan i Amal poznaju se već neko vrijeme i dijele mnoge interese. Amal pomaže Meghan da se prilagodi životu u Londonu. Bilo je to vrlo prirodno prijateljstvo od prvog dana', rekao je izvor za People.

Adele je bila jedna od 20 gostiju pozvanih na proslavu 23. rođendana Harryja Stylesa, ali prijateljstvo pop zvijezda seže nešto dalje. Njihovo je druženje prvi put zabilježeno 2015., kad je Adele pomogla Stylesu proslaviti 21. rođendan sa stilom.

Jennifer Aniston i Selena Gomez sprijateljile su se u prosincu 2014. na premijeri filma 'Cake', u kojem je glumila zvijezda 'Prijatelja'. 'Taj mi je susret obilježio čitavu godinu', govorila je puna entuzijazma o tom susretu Gomez. Pjevačica nije ni slutila da će joj sljedeća 2015. godina biti još bolja i da će se s Aniston družiti na zabavama povodom dodjele Oscara i Zlatnih globusa.

Iako nisu puno govorile o svom prijateljstvu, ispostavilo se da se Emma Stone i Taylor Swift poznaju od 18., odnosno 17. godine. 'Sve su doživljavale sa mnom, a i same su doživjele svoj nevjerojatan uspjeh, i kroz sve to nekako smo ostale bliske', rekla je Swift o svojim slavnim prijateljicama za Glamour.

Tijekom romanse s Johnom Mayerom, Katy Perry brzo se sprijateljila s Allison Williams, zvijezdom humoristične serije 'Djevojke', udanom za Mayerova dobrog prijatelja Rickyja Van Veena. Pjevačica je čak jednom povela glumicu kao pratnju na dodjelu Grammyja i partijala s njom nakon svečanosti dodjele. 'Ona mi je najvrući spoj', rekla je tada Williams.

Mnogima je to zvučalo kao prvotravanjska šala kad je doajenka među domaćicama Martha Stewart otkrila za Today da su ona i Snoop Dogg dobri prijatelji. 'Volimo zajedno peći kolačiće', rekla je Martha. Da se nije šalila, pokazali su nastupajući na programu VH1 u emisiji 'Martha & Snoop's Potluck Dinner Party'.