ODMOR IZ SNOVA

Luksuzni hotel u srcu Korčule, bogato opremljen brod i skrivene uvale: Evo kako izgleda ljetni odmor obitelji Modrić i Kovačić

30.06.2022 u 13:11

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, poduzetnica Izabel Kovačić putem društvenih mreža pokazala je gdje je nedavno uživala na Korčuli. Riječ je o skupocjenom hotelu u samoj jezgri grada Korčule koji slovi za jedan od najboljih na otoku. Evo kako još izgleda njezin odmor iz snova koji provodi s obitelji Modrić

Kada je riječ o godišnjim odmorima, poduzetnica Izabel Kovačić i nogometaš Mateo Kovačić itekako znaju uživati. Gotovo svake godine luksuznom jahtom plove Jadranom te posjećuju neka od najljepših hrvatskih mjesta na obali. Izuzetak nije bio ni ova godina, a kada su tijekom Kovačićeve ljetne stanke prvo otišli proslaviti godišnjicu braka u Istru na imanje Meneghetti.

Nakon toga zaputili su se brodom na otok Korčulu, gdje im se pridružila obitelj Modrić. Tamo su posjetili neke od najpopularnijih atrakcija, poput Moro plaže na otočiću nedaleko od grada Korčule. U samom gradu Korčula, lijepa Izabel svratila je na masažu u luksuzni hotel Lesic Dimitri Palace.

'Najbolja masaža koju možete dobiti na otoku', poručila je Izabel pozirajući ispred hotela u uskim gradskim uličicama, dok je na sebi nosila mini crnu haljinicu i gumene natikače od 3097 kuna, a riječ je o suradnji Yeezy i Adidas brendova. Na sebi je pokazala i mini Bottega Veneta torbicu u bijeloj boji.

Inače, prije nekoliko je sezona upravo u tom hotelu odmarala glazbenica Severina, koju je oduševio interijer ove palače u starom gradu dalmatinskog otoka koji iz godine u godinu privlači sve više slavnih imena.

Kako uživaju na odmoru otkrio je i sam Mateo Kovačić koji je podijelio nekoliko privatnih fotografija, a na kojima je jasno vidljivo da njihov sinčić Ivano naprosto uživa u društvu starije djece Luke i Vanje Modrić, koji su mu ujedno krsni kumovi.