UVIJEK SA STILOM

Lijepa Izabel Kovačić izgleda senzacionalno u najpoželjnijoj ljetnoj haljini ove sezone

24.06.2022 u 16:01

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih domaćih 'wagsica', a njezin je stil ženstven i klasičan

Izabel najradije bira komade koji neće plesati 'jedno ljeto', a to je njezina misao vodilja i kad se radi o njezinom vlastitim brendom Lunilou, u čijoj ponudi bebe, djeca, ali i odrasli mogu pronaći vječne komade koji neće samo tako izaći iz mode.

Lijepa supruga Matea Kovačića oduševila je svoje fanove u ljetnoj haljini kakvu bi svaka zaljubljenica u modu voljela imati u svojoj garderobi u kojoj je pozirala na Instagramu.

  • +7
Haljine slip kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Haljina u neutralnoj bež boji s tankim naramenicama koja prati figuru savršen je izbor za atraktivnu Izabel, a riječ je o kroju nadahnutom popularnim slip haljinama koje odlikuje uži kroj i tanke naramenice, a bile su veliki hit u 90-ima.

Prepoznatljivi raskošni uvojci i nenametljiv make up odlično su zaokružili ovaj look zgodne ekonomistice i majke malenog Ivana.

Inače, u nedavnom intervjuu za InMagazin' Nove TV Izabel je otkrila da se ona i suprug slažu oko odgoja sina kojeg su dobili u listopadu 2020. te da sve odluke važu i donose prvenstveno tako da budu najbolje za malenog Ivana.

Par već nekoliko godina živi na relaciji Zagreb-London, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea. Istovremeno, Izabel poslovne prilike drže uglavnom u Zagrebu, u kojem je otvorila ured i showroom svog brenda Lunilou.