MLADA MAMA

Izabel Kovačić raspričala se o sinčiću Ivanu: 'Dobar dječak, ali kako kažu kod nas - živ je, jako je živ'

14.06.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Rijetko govori o obitelji i sinčiću Ivanu kojeg je dobila s nogometašem Mateom Kovačićem, ali sada se poduzetnica Izabel Kovačić oslobodila i rekla pokoju o svom nasljedniku

Iako je na početku izbjegavala pokazivati ga i na društvenim mrežama, lijepa Izabel Kovačić s vremenom se malo oslobodila po tom pitanju, pa malenog plavokosog nasljednika imamo prilike vidjeti na njezinom Instagramu. A sada je poznata poduzetnica u emisiji 'InMagazin' Nove TV govorila o majčinstvu, odgoju i vrckastom karakteru sina jedinca.

'Nema riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. On je dobar dječak, ali kako kažu kod nas - živ je, jako je živ', rekla mlada mama u eteru.

Kazala je potom da se trudi što više pažnje posvetiti mališanu te mu nadoknaditi i vrijeme koje ne provodi s ocem Mateom zbog njegovih brojnih nogometnih obveza.

'On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine, s obzirom na to da mu oca nema tako često doma, jer ima poslovne obveze. Onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno', ispričala je Izabel.

Objasnila je da se ona i suprug slažu oko odgoja sina kojeg su dobili u listopadu 2020. te da sve odluke važu i donose prvenstveno tako da budu najbolje za malenog Ivana. Par već nekoliko godina živi na relaciji Zagreb-London, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea. Istovremeno, Izabel poslovne prilike drže uglavnom u Zagrebu, u kojem je otvorila ured i showroom svog brenda Lunilou.

Izabel i Mateo Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL