'VOLI ME KAO KIŠA'

Luka u novom spotu pokazao strast koja 'nadrasta sve zakone logike'

16.10.2017 u 21:23

Bionic
Reading

Luka Nižetić ponovno se prepustio Martini Ivanković, koja se pojavila i u spotu 'Lagano'. U najnovijem, 'Voli me kao kiša', dvojac plesom pokazuje 'strast koja nadrasta sve zakone logike' i 'energiju koja upravlja svim ljubavnicima', kako je rekao pjevač

'Nije bilo teško doći do plesne ideje budući da je Martina ipak profesionalna plesačica pa sam cijelu ideju plesne interakcije prepustio njoj. Dobili smo video pun impulsivnih reakcija gdje smo, nadam se, uspješno približili povezanost dviju duša koja premošćuje glazbu i ples. Strast je to koja nadrasta sve zakone logike i energija koja upravlja svim ljubavnicima', rekao je Luka Nižetić o spotu za pjesmu 'Voli me kao kiša' u kojem s njime pleše Martina Ivanković.

Redatelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović su, kako kaže, nadrealnosti dodatno pomogli i odabirom lokacije, tzv. Lovačkom sobom u Katranu.

'Voli me kao kiša' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Voli me kao kiša' je autorska pjesma Branimira Mihaljevića gdje mu je u tekstualnom dijelu priskočila Ines Prajo, dok mu se kod aranžmana i produkcije pridružio mladi glazbenik Denz.

'Ovo je već treća pjesma koju sam u posljednjih godinu dana realizirao s Branimirom Mihaljevićem. Ovog puta radi se o prekrasnoj baladi upakiranoj u vrlo modernu, ogoljenu produkciju. U svom dosadašnjem opusu nisam imao do sada ništa slično i to me još više oduševilo jer ne volim biti tip glazbenika kojeg se stavlja u ladice i ograničava stilskim izričajem. Na kraju krajeva sve je stvar emocije', objasnio je Luka.