NA LJETNOM ODMORU

Magnet za poglede: Zgodni Hrvati hvale se isklesanim tijelima

29.06.2017 u 14:12

Bionic
Reading

Mnoge slavne pripadnice nježnijeg spola rado objavljuju svoje vruće fotke u bikinijima, a taj trend počeli su slijediti i poznati muškarci. Oni jednako osvajaju poglede dok poziraju ispred objektiva sa svojim isklesanim tijelima

Sudeći po fotografijama koje su objavili, naši poznati dečki, nema sumnje, imaju odlične proporcije tijela, samouvjerenost i zavodnički pogled kojim osvajaju ženska srca.

Jedan od onih koji rado putem društvenih mreža pokazuju svoje tijelo na fotografijama i videosnimkama, glumac je Slavko Sobin. I ove godine svoje pratitelje je počastio s nekoliko najnovijih.

Sobinov kolega, zagrebački glumac Ivan Herceg osvojio je brojne lajkove i komplimente na račun tijela. Iako prvenstveno osvaja izvrsnom glumom, za njegovu slavu zaslužan je i fizički izgled.

Kakva pozadina...

A post shared by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on

I voditelj, novinar, glumac Davor Garić čini se, voli svoje tijelo i voli ga pokazivati. Fotografijama svog isklesanog tijela ostavlja bez daha kako žene, tako i muškarce.

Me, myself and I...and beer! 🍺 #sanandres #colombia #instatravel #beer

A post shared by Garinho (@davorgaric) on

Već puno puta do sad glumac Mislav Čavajda je dokazao kako zna pozirati. U ovom slučaju namjestio se u šumskom ozračju, odmarajući se uz rijeku Mrežnicu.

Nature therapy #mrežnica #mrežnicariver #croatia #heavenonearth

A post shared by Mislav Čavajda (@mislav_cavajda) on

Andrej Kramatić ove godine stalno pokazuje svoj goli torzo, bilo da je riječ o ljetovanju ili trčanju kroz Maksimir.

👌🏻😜

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Osim hitovima na top-listama, Luka Nižetić se može pohvaliti i besprijekornom formom. Pjevač je u intervjuima više puta isticao kako mu je svakodnevni odlazak u teretanu obavezan pa često u ljetnim mjesecima pratiteljima na Instagramu pokazuje svoj torzo i dokazuje da se trening isplati. 

More nakon izlaska je najslađje! 😎

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on

U golišavom izdanju se ove godine na Instagramu pokazao i legendarni nogometaš Stipe Pletikosa koji je pozirao s Igorom Tudorom, Anthonyjem Šerićem i Ivanom Jurićem. Muško društvo skupilo se na luksuznoj jahti, a na Instagramu su se pohvalili razgolićenim fotografijama.

Reunited 😎

A post shared by Stipe Pletikosa (@pletikosastipe) on

Bijeg od obveza napadač Juventusa Mario Mandžukić potražio je na Braču, a koliko mu je lijepo, podijelio je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.