NOGOMETNE LEGENDE

Luka Modrić otkrio kakav je Beckham i sve o njihovom nedavnom druženju na otoku Šipanu

07.09.2023 u 11:07

Bionic
Reading

Kao i svake godine, Luka Modrić sa svojom obitelji ne propušta posjetiti Jadran, a ovog ljeta imao je i vrlo zanimljiv susret s Davidom Beckhamom na otoku Šipanu

Kao što je za tportal otkrio i Pero Šare, vlasnik restorana Bowa u kojem je obitelj proslavljenog nogometaša Davida Beckhama uživala u delicijama i lani, legendarni nogometaš opet je bio gost na našem jugu, točnije na otoku Šipanu.

Ovoga ljeta se slavni Englez na Šipanu pokraj Dubrovnika susreo s još jednom nogometnom legendom, i to ni s kim drugim nego zvijezdom Reala, našim Lukom Modrićem.

Fotografije na kojima su nedavno Luka i David zajednički uživali u odmoru na otoku Šipanu mnoge su zaintrigirale.

Kao što je poznato, hrvatski nogometaš Luka Modrić odlučio je iskoristiti nekoliko slobodnih dana, uoči novih obveza u Real Madridu i hrvatskoj reprezentaciji, za druženje s Davidom Beckhamom i obitelji.

  • +20
David Beckham uživa u moru kod Lopuda Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto / Sanjin Strukic/PIXSELL

Obojica su viđena u poznatom restoranu Bowa, a ovogodišnjem druženju pridružio se i vlasnik restorana Pero Šare.

U intervjuu za Sportske novosti, Modrić je pak otkrio i neke detalje njihovog susreta koji je, kako je objasnio, bio puka slučajnost.

'Uvijek kada se vratim kući u Zadar, u kojem sam s obitelji proveo veći dio odmora, tjedan dana plovim prekrasnim Jadranom. U Zadru sam mogao više vremena biti s roditeljima, sestrama, prijateljima, u domaćem ambijentu koji me najviše napuni energijom. Možda mi je baš zbog tog gušta ovaj mjesec odmora prošao brzo, kao nijedan do sada. Ma joj, s Beckhamom i obitelji smo se sasvim slučajno sreli. On je i drugu godinu zaredom dio odmora proveo u Hrvatskoj i očito je da mu se to jako sviđa. S obitelji sam išao u jedan restoran, u koji je i on navratio sa svojima i normalno je da smo popričali, ali o odmoru u Hrvatskoj, užitku plovidbe Jadranom, otocima, hrani, našim ljudima. Beckham je veliki gospodin i vrlo ugodan sugovornik, kao i njegova supruga i djeca', ispričao je Modrić u intervjuu za Sportske novosti.