odmor na lopudu

David Beckham od Hrvatske se oprostio sa stilom, a na kraju je pao i poslovni dogovor

05.09.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Obitelj Beckham napravila je veliku reklamu Hrvatskoj. Na svojim su Instagram profilima pokazali najljepše od naše obale: lijepo plavo more, opuštajuće trenutke i najbolje od gastro scene. Gledajući njihove objave sigurno su mnogi poželjeli posjetiti našu obalu, no Beckhamovi su se od nje morali oprostiti

Ljetovanje obitelji Beckham u Hrvatskoj je završilo, a s krajem ljeta dolazi početak radnih obaveza. Obitelj je oduvijek jako ambiciozna, a Davida čeka sezona u predsjedništvu kluba Inter Miami. Ipak, prije negoli je otputovao natrag u realnost poslovnog svijeta, nogometna zvijezda uživala je u 'guštima' koje pruža naša obala.

'Završavam ljeto posljednjim kupanjem', napisao je Beckham u naslovu svoje objave na Instagramu, zajedno s emotikonima prskanja vode i hrvatske zastave.

Na fotografiji pozira u kupaćim gaćama, a u pozadini se vidi plavetnilo Jadranskog mora, otoci i stijene.

Nakon posljednjeg kupanja, David je podijelio oduševljenje restoranom 'Gastro mare' koji se nalazi u skrivenoj uvali te je dostupan samo brodom. Kuhinja nudi specijalitete spremljene od svježih i lokalnih sastojaka, poput povrća iz vrta vlasnika i ribe koju su netom ulovili u blizini.

David Beckham objavio je čak nekoliko fotografija hrane očaran okusima, a fotografirao se i sa chefom Antom Tonijem Bjelančićem koji već desetljećima svojim gostima nudi remek-djela.

Pokazao je svojim pratiteljima kako je uživao u ribljim specijalitetima poput hobotnice, ali i osvježavajućem desertu od limuna. Promocija je to restorana kakvoj se nadaju svi ugostitelji, zar ne?

Na Instagramu restorana osvanuo je i video u kojem bivši nogometaš zajedno s chefom Bjelančićem priprema ribu iz porodice bodeljki. Nakon što je usvojio lekcije iz pripreme ribe, pao je i dogovor da sljedeće ljeto Beckham radi u restoranu.

sa sinom i kćeri

Obiteljska idila: Pogledajte kako se David Beckham zabavlja u moru kraj Lopuda

Pogledaj galeriju