EVO ŠTO JOJ JE REKAO

Loš ulet: Brooke Shields otkrila kako joj se nabacivao Donald Trump

04.10.2017 u 10:07

Bionic
Reading

Kada je 1999. godine okončan njegov razvod s Marlom Maples, američki predsjednik Donald Trump bacio je oko na lijepu glumicu. Silno ju je želio impresionirati, pa ju je nazvao i starom, izlizanom rečenicom pokušao nagovoriti na izlazak

Kada je 1980. godine prikazan film 'Plava laguna', glavna glumica Brooke Shields imala je tek 15 godina. Zbog svoje ljepote, ali i odlične uloge pred njom je bila velika karijera.

Brooke Shields o Donaldu Trumpu Autor: Youtube

Iako je imala puno udvarača, bračne zavjete izrekla je tek dva puta. Prvi put tada slavnom tenisaču Andreu Agassiju, s kojim je bila u braku od 1997. do 1999. godine, dok je od 2001. godine sretno udana za Chrisa Henchyja.

Gostujući u showu 'Watch What Happens Live with Andy Cohen', 52-godišnja glumica prisjetila se događaja koji se zbio prije dva desetljeća. Tada joj se, kako je otkrila, nabacivao aktualni američki predsjednik Donald Trump.

'Bila sam na setu i snimala film. Nazvao me odmah nakon što mu je okončan razvod. Rekao mi je: 'Stvarno mislim da bi trebala izaći sa mnom jer ti si američka mezimica, a ja sam najbogatiji Amerikanac. Ljudima bi se to svidjelo'', rekla je voditelju Brooke Shields i dodala kako se sve to dogodilo nakon Trumpova razvoda od Marle Maples.

  • +9
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se s Marlom razišao već 1996. godine, razvod je okončan tek tri godine kasnije. Brooke mu je na to odgovorila: 'Imam dečka i njemu neće biti drago čuti sve ovo.'

Soaking up the last bit of summer. #MOOD #🐠

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)

Brooke Shields nije jedina slavna osoba koja je odbila Trumpa. Isto su učinile glumice Candice Bergen i Emma Thompson, a točno prije godinu dana i Salma Hayek je tvrdila da je rekla 'ne' Trumpu, nakon čega ju je on izvrijeđao riječima da je 'i tako i tako preniska za njega'.