Prvo zajedničko ljetovanje

Domaća glumica i redateljica prvo je skrivala da ima dečka, no sada se od njega ne odvaja

26.07.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Pobjednica HTV-ova showa 'Zvijezde pjevaju' s partnerom i RTL-ovim novinarom Markom Vargekom početkom srpnja uživala je u Istri - mirnom resortu kod Buja - a trenutno borave u Šibeniku. Par očito svaki slobodan trenutak koristi za romantičan bijeg od svakodnevice

Da je ljeto zaista razdoblje u kojem je ljubav u zraku, pokazala je na društvenim mrežama Arija Rizvić. Ona i Marko Vargek neko vrijeme skrivali su vezu, a sada svima daju na znanje koliko su zaljubljeni.

Novopečenom domaćem paru ovo je prvo zajedničko ljeto, a nakon guštanja u Istri u nekoliko navrata stigli su i u Dalmaciju. U Šibeniku uživaju u noćnom životu i na plaži, na kojoj je i pao zajednički selfie.

Podsjećamo, u svibnju prošle godine RTL-ovac Marko prekinuo je petogodišnju vezu s kolegicom, voditeljicom i urednicom 'RTL Direkta' Mojmirom Pastorčić. Njegova druga kolegica s televizije upoznala ga je s glumicom i redateljicom koju javnost pamti iz dramske serije 'Drugo ime ljubavi'. Za vezu Arije i Marka javnost je saznala u veljači ove godine.

'Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super to što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje - od izlazaka na elektroničku glazbu do odlazaka u kazalište i šetnje u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha', otkrila je u ranijem razgovoru za Story.

Osim odmora, redateljica se cijelo ljeto sprema za premijeru predstave predstava 64 u zagrebačkom HNK-u 14. listopada. U listopadu će se održati i velika zagrebačka premijera hvaljene predstave 'Da sam ptica' u kazalištu Vidra te u Sarajevu u Kamernom teatru.