posvuda su

Arija Rizvić opet 'zapalila' Instagram: 'Uskočila' u kupaći kostim, pozirala svom dečku i zaradila hrpu komplimenata

17.08.2021 u 16:49

Bionic
Reading

Sretna i zaljubljena redateljica i glumica uživa u ljetnim danima na jadranskoj obali uz RTL-ovog sportskog novinara Marka Vargeka. Upravo on je zaslužan za njezine nove, zavodljive morske fotografije koje je pokazala svojim pratiteljima

Pobjednica HTV-ova showa 'Zvijezde pjevaju' koju je šira javnost upoznala i zavoljela kroz dramsku seriju Nove TV 'Drugo ime ljubavi', jedna je od onih sretnica koja je skoro čitavo ljeto na moru. Prvo je bila u Istri, pa u Rijeci, Šibeniku, a sad je na Pagu gdje skuplja snagu i energiju za nove kazališne i glazbene projekte.

S njom je i sportski novinar, nekadašnji dečko Mojmire Pastorčić, Marko Vargek s kojim je Riječanka u vezi od ožujka ove godine, a s kojim ju je spojila zajednička prijateljica, RTL-ova sportska novinarka. Uspješna redateljica i glumica pozirala je u moru svom dragom, a emotikoni srčeka i vatre te brojni laskavi komentari pljušte sa svih strana.

'Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje - od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha', ranije je otkrila za Story.