Warren Beatty i Annette Bening

Ljubavna bajka koja traje 25 godina: Ukrotila je najvećeg holivudskog zavodnika

12.10.2017 u 06:59

Bionic
Reading

Iako se tijekom njegove mladosti činilo kako izbjegava ozbiljnu vezu i brak, kada je pronašao onu pravu Warren Beatty učinio je sve da ona postane i ostane jedina žena s kojom će provesti život. Njihova ljubavna priča uspješno traje već 25 godina i jedan su od primjera kako skladan brak treba izgledati

'Uvijek me se prezentiralo kao osobu koja izbjegava brak i obvezu, a ono što sam zapravo pokušavao izbjeći je razvod', rekao je jednom prilikom uspješni američki glumac, scenarist, redatelj i producent Warren Beatty. 

Warren & Natalie two lovers in the middle of the night <3 #NatalieWood #warrenbeatty #lovers #hollywood

Objavu dijeli hollywoodCelebs (@oohbababaybay)

Kako je i zamislio, tako je i bilo. U svijetu Hollywooda, u kojem je jedan razvod postao standard, a svaki idući apsolutno normalan i prihvatljiv, Warren je uspio sačuvati ono što je za njega svetinja. 

Brak i ljubav prema glumici Annette Bening, jedinoj koja ga je uspjela pretvoriti iz vječitog zavodnika u vjernog supruga i brižnog oca, cvate i dan danas, 25 godina nakon što su zajedno stali pred oltar.

  • +7
Warren Beatty i Annette Bening Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudski zavodnik bez premca

Kada je jednom postao popularan, njegovu šarmu nisu uspjele odoljeti brojne holivudske dame. Pa je tako zgodni Beatty imao kratkotrajne romanse s Brigitte Bardot, Cher, Julie Christie, Goldie Hawn, Dianom Ross, Carly Simon, Barbrom Streisand i brojnim drugim poznatim i manje poznatim damama.

'Kada sam bio u svojim 20-ima i 30-ima, bilo je naravno određenih stvari koje su neodoljive. Potom su došle 40-e i 50-e i vidio sam da me adolescencija još uvijek drži. Na sreću, i to sam poglavlje svog života zaključio', priznao je jednom prilikom glumac, koji je u svojoj biografiji otkrio da je od svoje 20. godine spavao s '12.775 žena, kojom više ili manje'. Danas se i sam osvrće na tu nevjerojatnu brojku koja je, kaže, ipak bila karikiranje.

#fayedunaway #warrenbeatty

Objavu dijeli José Martínez (@arsenalmovies)

Kad je ugledao svoju Annette, sve su ostale djevojke uskoro pale u drugi plan. 

Par se upoznao na setu filma 'Bugsy', na kojem je on radio kao producent, ali i utjelovio glavni lik uz bok 21 godinu mlađoj Annette.

'Bilo je potrebno možda deset minuta da se zaljubim u nju, zapravo možda pet', rekao je kasnije poznati zavodnik.

Tijekom snimanja izveo ju je na ručak i obećao joj je da ju neće zamarati previše da ne upropasti projekt, no brzo je nazvao kolegu producenta i rekao mu: 'Volim je i jednog ću je dana oženiti.' 

Anette ga je privukla svojom normalnosti - bila je potpuno drugačija od holivudskih starleta s kakvima je do tada izlazio. Nisu je zanimali izlasci, holivudske zabave i moda, privukla ga je baš zbog toga što nije bila poput ostalih glumica.

Romansu koju su uspješno držali pod kočnicom tijekom projekta brzo su nastavili njegovati kada je film premijerno prikazan. 

Vjenčali su se 1992. godine, a iste godine dobili i svoju prvu kćer Kathlyn. Dvije godine poslije na svijet dolazi i sin Benjamin, 1996. kći Isabel, a potom 2000. i kći Elle Corinne

Zbog čega je upravo Annette bila fatalna?

Slavni šarmer otkrio je jednom prilikom da ju je zavolio jer je zabavna i pametna, a prije svega jer je normalna i ne ponaša se kao tipična glumica.

'Hvala Bogu da mi se slava nije dogodila prije 30-e', priznala je i sama glumica, koja je nakon prvog poroda 15 godina svoju karijeru ostavila po strani i u potpunosti se posvetila majčinstvu. Dok je ona odgajala djecu i brinula se o kućanstvu, Warren je nastavio graditi karijeru i osvojio brojne nagrade struke.

'Najbolja stvar koja mi se ikada dogodila je Annette i naših četvero djece', rekao je također u intervjuu za magazin Today.

Iako se mnogi pitaju kako im je uspjelo, posebne formule nema, osim međusobnog poštovanja i čestih kompromisa bez kojih je bilo koji odnos osuđen na propast.

Osim toga, jedna od posebnijih stvari, koja je danas rijetkost, to je da su svoju djecu držali što dalje od medijske pozornosti.

'Odrastati uz dva poznata roditelja velik je teret, stoga valja poštovati njihovo pravo da ostanu izvan središta pozornosti. Njihova privatnost je najbitnija. Mogao bih satima u intervjuima nabrajati koliko su briljantni, pametni i dobri, ali valja poštovati i njihov osobni odabir da ostanu što je više moguće anonimni', govori nadalje holivudski velikan.