SKLADAN I TAJANSTVEN PAR

Ljubav u doba korone: Damira Gregoret i Igor Bobić proslavili šestu godišnjicu braka na vrlo zanimljiv način

18.05.2020 u 11:59

Bionic
Reading

Malo tko je znao za ljubavnu vezu nekadašnjeg urednika i voditelja informativne emisije RTL Danas Igora Bobića i novinarke Damire Gregoret, a sada su već proslavili šestu godišnjicu braka

Iako su RTL-ovka Damira Gregoret i njezin suprug Igor Bobić, koji već neko vrijeme radi na N1 televiziji, vrlo dobro poznati zbog svojih televizijskih angažmana, rijetko tko upoznat je s njihovom ljubavnom pričom.

Vrlo povučeni kada je ljubav i privatni život u pitanju, poznata plavuša koja iz dana u dan rešeta domaću političku scenu i nekadašnji urednik informativne emisije RTL Danas, proslavili su svoju šestu godišnjicu braka. Njihova je ljubavna priča započela na radnom mjestu, kada su shvatili da se jedno drugom jako sviđaju.

Prije šest godina Damira i Igor vjenčali su se u crkvi na zagrebačkoj Opatovini, a slavlje je nastavljeno u Muzeju za umjetnost i obrt. Damira, koja je tada već bila u drugom stanju, za vjenčanicu je odabrala jednostavnu haljinu roza boje, a njezin se devet godina stariji suprug odlučio za elegantno crno odijelo.

Damira Gregoret i Igor Bobić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Godinama su u skladnom braku, no to ne pokazuju javno, poput mnogih drugih slavnih televizijskih lica. Ipak, ova je obljetnica bila nešto posebnija zbog svih okolnosti koje su se dogodile u svijetu u posljednjih nekoliko mjeseci, pa su je slavni supružnici proslavili na vrlo zanimljiv način.

Iskoristili su priliku i odvezli se na Zagrebački Velesajam te su uživali u romantičnom filmu Drive-in kina, postavljenog prije nekoliko dana. Sve su obilježili fotografijom na kojoj poziraju u automobilu uz čašu pjenušca.

‘Točno šest godina od prvog plesa. Još uvijek plešemo zajedno’, poručila je Gregoret Bobić ispod fotografije koja je razveselila javnost. Osim toga, poznata novinarka objavila je fotografiju na kojoj poziraju s kćerkicom Biankom uz improviziranu ‘vjenčanu’ tortu na kojoj su postavljene figurice mladenaca.