UŽIVA S OBITELJI

Druga godišnjica braka: Marin Čilić sve je raznježio simpatičnom čestitkom koju je uputio supruzi

28.04.2020 u 21:37

Bionic
Reading

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić dane u izolaciji provodi kod obitelji svoje supruge Kristine u Zvekovici kod Dubrovnika

Itekako mu godi vrijeme koje provodi sa svojom malom obitelji, suprugom i sinčićem Baldom, a simpatičnom je objavom na društvenim mrežama čestitao drugu godišnjicu braka voljenoj Kristini.

'Slavimo drugu godinu braka s našim novim članom. Sretna godišnjica Kristina', napisao je Marin, a obožavatelji su se pridružili čestitkama.

Uspješni tenisač i godinu dana mlađa psihologinja i politologinja sudbonosno 'da' su izrekli prije dvije godine u crkvi na cavtatskoj obali, a slavlje su nastavili na dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Kao kruna ljubavi, početkom ove godine stigao je maleni Baldo.

Da mu nije bilo teško u karanteni pokazao je i svojom ranijom objavom na društvenim mrežama.

'Dragi moji, tjedni i tjedni karantene su iza nas i čini mi se da bez obzira na sve loše što se događa(lo) da smo uspjeli naučiti nešto i izvući pozitivne stvari iz svega ovoga: više se družiti s ukućanima, više spavati, više se smijati, više kuhati, više jesti (ali i vježbati). Svatko je izvukao neke vlastite lekcije, ali možda i radio aktivnosti koje prije nije imao priliku. Što se mene tiče, karantena me naučila da još više cijenim vrijeme provedeno s obitelji, u prirodi kao i svaki odrađeni trening, a dala mi je priliku da poboljšam svoje kulinarske vještine i da uživam u društvenim igrama kao kad smo bili djeca', napisao je pored fotografije na kojoj vozi sobni bicikl i gura kolica sa sinčićem.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dragi moji, tjedni i tjedni karantene su iza nas i čini mi se da bez obzira na sve loše što se događa(lo) da smo uspjeli naučiti nešto i izvući pozitivne stvari iz svega ovoga: više se družiti s ukućanima, više spavati, više se smijati, više kuhati, više jesti (ali i vježbati 😉)... Svatko je izvukao neke vlastite lekcije, ali možda i radio aktivnosti koje prije nije imao priliku. Što se mene tiče, #karantenamenaucila da još više cijenim vrijeme provedeno s obitelji, u prirodi kao i svaki odrađeni trening, a dala mi je priliku da poboljšam svoje kulinarske vještine i da uživam u društvenim igrama kao kad smo bili djeca. 😊 Objavite i vi na svom profilu sliku/snimku/tekst uz #KarantenaMeNaucila, označite me, a najkreativnije ću podijeliti na svom profilu i vjerojatno uvrstiti u svoju dnevnu rutinu. Jedva čekam 😉💪⠀ ⠀ Hi everyone, as we continue to navigate this difficult situation, it’s been amazing to see how people have found creative ways to stay positive. I wanted to share some of the things I have been enjoying and I also want to hear from you! Starting today I am going to be sharing how other people are staying optimistic, keeping active and even finding ways to give back. Post a photo or video & tag me and I’ll share some of my favorites. I’m excited to see how you’ve all been keeping busy and maybe incorporate some of your activities into my quarantine routine. 😃 Together, we've got this. 💪⠀ .⠀ .⠀ #lessonsfromquarantine #quarantineactivities #stayhome #staysafe #staypositive #ostanidoma

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)