sve zbog NJEGA

Ljubav radi čuda za lijepu Donnu Vekić

19.06.2017 u 12:35

Bionic
Reading

Nakon što je osvojila turnir u Nottinghamu, 20-godišnja Osječanka na službenoj se WTA listi popela sa 70. na 58. mjesto, a mnogi smatraju kako je za taj uspjeh zaslužan i trenutačno treći tenisač svijeta, Švicarac Stan Wawrinka, s kojim je Donna Vekić u ljubavnoj vezi

Uoči turnira u Nottinghamu, 20-godišnja Osječanka Donna Vekić bila je 70. igračica svijeta. Pune tri godine, još od Kuala Lumpura, čekala je osvajanje novog turnira, i to joj je sada napokon uspjelo. Pobjeda u Nottinghamu donijela joj je i ranking karijere - 58. mjesto WTA liste.

Iako su joj posljednjih mjeseci mnogi predbacivali loše rezultate, čini se kako se u njoj probudio inat, a možda je tajna i u ljubavnoj vezi sa Švicarcem Stanom Wawrinkom, koji je po ATP listi trenutno treći igrač svijeta, iza Andyja Murrayja i Rafaela Nadala.

Otkako je u vezi s Wawinkom, Donna Vekić pod povećalom je javnosti. Osobito jer je njihova veza bila dugo tajna, budući da je on tada još uvijek bio u braku s Ilham Vouilloud s kojom ima šestogodišnju kći Alexiju. Stoga kada joj je teniska karijera krenula 'nizbrdo', mnogi su krivca pronalazili upravo u njezinom privatnom, točnije ljubavnom životu.

Semis baby 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🎾🌱🎾🌱

Objavu dijeli Donna Vekic (@donnavekic)

Vjerojatno će sada situacija biti obrnuta, te će njezini pratitelji podržati njezinu vezu s Wawrinkom, kako bi i dalje nastavila nizati uspjehe.

  • +3
Donna Vekić osvojila Nottingham Izvor: Reuters / Autor: Jason Cairnduff