OTPUTOVALA U LOS ANGELES

Ljubav preko telefona: Prvo razdvajanje princa Harryja i Meghan Markle

09.12.2017 u 14:58

Bionic
Reading

Iako je on član kraljevske obitelji, a u svibnju iduće godine dijelom nje će postati i američka glumica, novopečeni zaručnici ni po čemu se ne razlikuju od sasvim uobičajenih ljubavnih parova, koji nemaju nikakvu titulu. Prvo razdvajanje teško im je palo, no sve su to nadomjestili beskonačnim telefonskim razgovorima i dugačkim tekstualnim porukama, prepunim emojija

Novopečeni zaručnici suočili su se s prvom razdvojenošću. Princ Harry i Meghan Markle, nakon prvog zajedničkog putovanja otkako su svijetu objavili sretnu vijest da su zaručeni, razdvojeni su tisućama kilometara. Naime, Meghan Markle trenutno se nalazi u Los Angelesu, gdje je otišla u posjet svojoj majci Doriji Ragland.

Ipak, par će zajedno provesti Božić, i to na zajedničkom tradicionalnom ručku kod kraljice u Sandringhamu. Sve do ponovnog susreta, par se redovito čuje, baš poput svakog mladog para, putem mobitela, bilo običnim telefonskim razgovorima ili video pozivima.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

No, kako doznaje E!, osim razgovora, Meghan i Harry rado izmjenjuju i duge tekstualne poruke, u kojima posebno mjesto imaju i brojni emojiji i GIF-ovi, tako da se članovi kraljevske obitelji nimalo ne razlikuju od 'običnog' puka ni po tome.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH