55 GODINA KASNIJE

Ljubav koja traje desetljećima: U 80. godini života Ali MacGraw postala zaštitno lice Chanela

10.05.2019 u 11:30

Bionic
Reading

Čak 55 godina prošlo je otkako je slavna glumica debitirala u ulozi zaštitnog lica jednog od najpopularnijih parfema svih vremena - Chanel No. 5, a ovoga puta, francuska modna kuća upravo je nju odabrala da snimi kampanju za njihovu kolekciju satova J12

U crno-bijelom spotu, režiranom pod palicom francuske kreativke Brigitte Lacombe, 80-godišnja manekenka i glumica u samo 60 sekundi dotakla se 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, ali i najupečatljivijih trenutaka svoje karijere. Ali MacGraw nakon punih 55 godina ponovno surađuje sa slavnim Chanelom - debitirala je kao zaštitno lice parfema Chanel No. 5, a danas je zvijezda njihove kampanje za kolekciju satova J12.

Ali McGraw - zaštitno lice za Chanel sat Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Očito, ukoliko ste opsjednuti vremenom, sat će vam reći koliko je sati, no za mene je on oduvijek bio poseban modni dodatak, više poput nakita', govori u video spotu 80-godišnja Ali MacGraw, pogledavajući skupocjeni Chanelov sat na svojoj ruci.

Kako je otkrila u video kampanji, trenutak koji joj je definirao karijeru bio je onaj kada je radila kao manekenka i kada joj je njezin izgled 'djevojke iz susjedstva' itekako pomogao da promijeni poglede na standarde ljepote.

  • +16
Ali MacGraw Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Bilo je to kada sam dobila ponudu da snimim kampanju za Chanel No. 5. Agent je moju fotografiju vidio negdje u New Yorku i poslao mi upit želim li snimati filmove, iako za njih nisam imala nikakvih iskustva. Pretpostavljam da je ostalo povijest', dodala je sa smiješkom.

Osim Ali MacGraw u novoj kampanji za luksuzne Chanel satove našle su se i Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Keira Knightley i Lily-Rose Depp.