RIJETKOST U ZVJEZDANOM SVIJETU

Ljubav koja nema kraj: Oni su svoje srodne duše pronašli još u srednjoj školi

02.01.2021 u 11:57

Bionic
Reading

Na sam prvi spomen 'zvjezdanih brakova', mnogima su prva asocijacija razvodi, stalne prepirke, sudske parnice vrijedne milijune dolara. No, i u tom svijetu postoje iznimke. Ovo su glumci, glazbenici i sportaši koji su svoje supruge 'upecali' još u srednjoj školi i od tada su nerazdvojni

Ni slava, ni bogatstvo, ni zvjezdani status pa ni odrastanje koje nas neupitno promjeni nisu uspjeli razdvojiti parove s naše sljedeće liste. Neki od najslavnijih rockera, košarkaša i repera svoje su ljubavne priče započeli još kao tinejdžeri u srednjoj školi.

LeBron James i Savannah Brinson

Jedan od najuspješnijih košarkaša svih vremena LeBron James svoju je današnju suprugu upoznao još kao 16-godišnjak u srednjoj školi u Akronu u američkoj saveznoj državi Ohio. Sudbonosni susret dogodio se na jednoj školskoj utakmici, a Savannah je jednom prilikom otkrila da ju je svega nekoliko sati kasnije LeBron pozvao na spoj.

'Nikad nisam mislila da ćemo ostati zajedno. Otišla sam na spoj iz zabave, ali na koncu je to ispao najduži spoj u mom životu', našalila se jednom.

Na Silvestrovo 2011. sportaš je klekuno i velikim dijamantnim prstenom zaručio ljubav svog života. Glamurozno vjenčanje organiizirali su dvije godine kasnije. Na vjenčanju im je pjevala Beyonce, a za prvi ples odabrali su upravo njezin hit 'Crazy in Love'.

Par zajedno ima troje djece sinove LeBrona Jr. i Bryce Maximusa te kćerkicu Zhuri.

Bono i Ali Stewart

Pjevač popularne grupe U2 svoju je buduću suprugu Ali Stewart upoznao kada su oboje pohađali istu školu u Dublinu. On je imao 16 godina, Ali 15, a Bono je bio njen prvi dečko. Njihova veza postala je ozbiljna nakon smrti Bonove mame.

  • +4
Ljubavi iz srednje škole Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Bili smo tinejdžeri. Išli smo u istu osnovnu, pa srednju školu, a naša ljubav dogodila se jedne večeri kada sam je pratio na bus. Nije li to ludo?', rekao je jednom Bono, ali dodao da za njegovu današnju suprugu ipak nije to bila ljubav na prvi pogled. Njoj je trebalo malo vremena da ga upozna i da se zaljubi.

Vjenčali su se 21. kolovoza 1982. kada je Bono imao 22, a Ali 21 godinu. Zajedno imaju četvero djece, kćer Eve, sina Elijaha, kćer Jordan, te najmlađeg sina Johna.

Oni su jedan od primjera sretnih i skladnih zvjezdanih brakova. U kolovozu ove godine proslavili su 38 godišnjicu braka.

Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley

Jon iza sebe ima hordu obožavateljica, no još je od srednje škole vjeran samo jednoj. Dorothea i on u braku su već 31 godinu, a jednom je prilikom rekao da je povjerenje među njima ključ svega.

Par se upoznao u srednjoj školi, a vjenčali su se u tajnosti 1989. godine. Tijekom zaustavljanja u Los Angelesu za vrijeme turneje njegova benda, pjevač je svoju srednjoškolsku ljubav odveo u Las Vegas i vjenčali se u jednoj od tamošnjih kapelica. Zajedno imaju četvero djece, kćer i tri sina.

Frontmen benda Bon Jovi kaže da je danas još zaljubljeniji u svoju suprugu nego u trenutku kada su se vjenčali.

'Danas se u braku osjećam deset puta bolje nego kada smo se Dorothea i ja vjenčali prije tri desetljeća. Kada danas pogledam unatrag, brak je bio najbolji 'dogovor' koji sam ikada 'sklopio'', rekao je nedavno slavni zavodnik.

Ron Howard i Cheryl Alley

Poznati filmski redatelj, koji je između ostalog dobio nagradu Oscar za režiju za film 'Genijalni um', suprugu je upoznao u srednjoj školi, a postoji priča da je sa svojom djevojkom provodio toliko vremena da su mu roditelji na kraju dozvolili da se viđaju dva puta tjedno.

Njihova ljubav okrunjena je brakom 1975. godine kada je on ima 21, a ona 22 godine. Imaju četvero djece.

Snoop Dogg i Shante Taylor

Oni su jedan od onih parova koji dokazuje da svaka veza ima dobre i loše faze.

Calvin Cordozar Broadus, danas poznatiji kao Snoop Dog, svoju suprugu upoznao je u srednjoj školi.

Vjenčali su se 1997. godine, a onda rastali 2004. Međutim, uskoro su odlučili svojoj ljubavi dati još jednu šansu i 2008. godine obnovili su zavjete.

Nedavno su proslavili svoju 23 godišnjicu braka. Zajedno imaju troje djece sinove Cordella i Cordea te kćer Cori. Osim toga Snoop ima i sina Juliana iz prijašnje veze s Laurie Holmond.

'Ovaj vas posao ponekad zna odvesti u krivom smjeru. Međutim shvatio sam da želim svoju suprugu i majku svoje djece zauvijek pored sebe te dajem sve kako bismo ponovno bili sretni', rekao je u vrijeme kada su se razvodili.