EMILIO JE PROŠLOST

Ljubav ipak nije izdržala sva iskušenja: Nakon osam mjeseci Katie Holmes prekinula vezu s devet godina mlađim kuharom

14.05.2021 u 10:39

Bionic
Reading

Iako ih već duže nemamo priliku vidjeti kako se ljube po ulicama New Yorka, Katie Holmes i Emilio Vitolo Jr. tek su sada odlučili potvrditi ono o čemu se šuška - da je njihovoj vezi došao kraj

Baš kako je počela, tako je njihova veza i završila - preko noći. 42-godišnja glumica Katie Holmes i 33-godišnji kuhar Emilio Vitolo Jr. nakon osam su mjeseci odlučili krenuti svatko svojim putem.

'Prekinuli su prije nekoliko tjedana. Nije bilo nikakve drame', potvrdio je izvor blizak paru za magazin People i dodao: 'Bilo je divno dok je trajalo, no jednostavno nisu imali iste ciljeve. Emilio ne žali za ničim, no njegov je život u New Yorku. Katie, s druge strane, ne može dočekati da ponovno počne raditi i putovati.'

Iako isprva nije bilo i službene potvrde, US Weekly dobio je od Katienog glasnogovornika službenu izjavu u kojoj stoji kako je par prekinuo, ali i da nakon svega ostaju prijatelji.

Katie Holmes i Emilio Vitolo Jr. Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O vezi Katie Holmes i Emilija Vitola Jr. počelo se pričati u rujnu prošle godine, kada su ih paparazzi snimili na jednom od prvih izlazaka u restoranu njegove obitelji Emilio's Ballato.

Nakon toga svakodnevno ih se moglo vidjeti u šetnji New Yorkom, uvijek modno usklađeni, kako izmjenjuju poljupce, ne obazirući se na poglede ili paparazze. Katie je čak upoznala i njegovu obitelj, no čini se da jednostavno nisu bili suđeni jedno drugome.