VELIKA LJUBAV

Poput zaljubljenih tinejdžera: Katie Holmes i mlađahni kuhar ne odvajaju se jedan od drugoga

03.12.2020 u 16:07

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes i njezin novi dečko, kuhar Emilio Vitolo Jr. u vezi su već skoro tri mjeseca. Isto toliko gledamo ih nerazdvojne na ulicama New Yorka gdje se često ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera

Holivudsku slatkicu Katie Holmes dugo nismo imali prilike vidjeti ovako otvorenu, zaljubljenu i lepršavu. Vjeru u ljubav vratio joj je 33-godišnji Emilio Vitolo Jr. nasljednik talijanske obitelji koja je davnih godina doselila u SAD te se probila na tržište svojim gastro delicijama.

Šarmantni Emilio zbog ljubavi s 41-godišnjom glumicom čak je naglo prekinuo svoje zaruke s mladom slikaricom, te se potpuno prepustio strastima.

Katie Holmes i Emilio Vitolo Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da između njega i zgodne Katie postoji velika kemija vidjelo se već na nekim od prvih spojeva u javnosti, a onda su se još više opustili te im uopće ne smetaju fotoreporteri koji ih po Manhattanu prate u stopu.

Ovoga puta par je snimljen u Washington Square parku gdje su izmjenjivali nježnosti i oboje bili izuzetno dobro raspoloženi.

Potom su prošetali do glumičina stana u blizini, gdje provode sve više zajedničkog vremena. I ovoga puta Holmes je bila odjevena po posljednjim trendovima, te pokazala da vješto barata modnim znanjem.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JESSE BAUER / INSTAR Images / Profimedia