VELIKI DAN

Pokupio najbolje gene: Sin Reese Witherspoon i Ryana Phillippea proslavio 18. rođendan

24.10.2021 u 10:10

Bionic
Reading

Deacon Phillippe, sin slavnog glumačkog para, napuhao je 18 svjećica na svojoj torti, a roditelji, Reese Witherspoon i Ryan Phillippe, ne kriju svoj ponos

Poznati glumački par Reese Witherspoon i Ryan Phillippe, iako su se rastali još 2006., ostali su u odličnim odnosima te su roditeljske obveze uvijek dijelili ravnopravno.

Slavni su glumci na poseban su način proslavili rođendan sina Deaconom koji je proslavio 18. rođendan.

Ponosni roditelji skupa su obilježili veliki dan pa su mu na društvenim mrežama poslali dirljive čestitke.

Ryan je na svom Instagram profilu podijelio divnu čestitku: 'Sretan 18. rođendan našem prekrasnom, pametnom, talentiranom i brižnom sinu. Ti si pravo svjetlo na ovom svijetu i svi koji te poznaju te vole. Sretni smo što smo ti mama i tata. Volim te', poručio mu je tata Ryan.

I mama Reese je nije krila svoj ponos.

  • +45
Jennifer Aniston i Reese Witherspoon na snimanju serije The Morning Show Izvor: Profimedia / Autor: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA

'Tako sam ponosna na našeg dječaka... Mislim na našeg odraslog sina!', napisala je glumica na Instagramu.

U još jednoj poruci Reese se začudila kako je Deacon tako brzo odrastao.

  • +4
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Do jučer je razmjenjivao Pokémon karte, pjevao pjesme Brune Marsa i glumio ninju u dvorištu, a sljedećeg dana, on je viši od mene, pravi odreske na roštilju i stvara vlastitu glazbu sa svojim najboljim prijateljima. Srce mi puca od ponosa zbog mladića koji postaje. Sretan 18. rođendan!', poručila je zvijezda 'The Morning Showa'.