daleko od hrvatske

Ljetovanje u doba korone: Naši poznati odmaraju se i ovoga ljeta na razvikanim destinacijama od Zanzibara do Italije

23.08.2021 u 06:47

Bionic
Reading

Pandemija je u ožujku prošle godine zatvorila granice, prizemljila avione i totalno promijenila svijet putovanja. Mnogi su tada i ove godine otpisali planiranje godišnjeg odmora izvan granica Hrvatske i proveli ljeto na našoj obali, no brojni poznati othrvali su se svim izazovima trenutne situacije i hrabro, unatoč svim potencijalnim preprekama i rizicima, otputovali na inozemne destinacije

Stjepan Hauser od kraja veljače skoro dva mjeseca boravio je na Maldivima, a trenutno ondje uživa punim plućima Karmela Vukov Colić. Nakon Zanzibara, na kojem je boravila u ožujku, javila se s te čarobne destinacije i pokazala da vrijeme među ostalim provodi plivajući s kornjačama, morskim psima i jatima šarenih tropskih ribica.

I Severina je početkom ljeta uživala na egzotičnim Maldivima. Ondje je bila na godišnjem odmoru i prije dvije godine sa sada bivšim suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

Ako se netko ove godine naputovao, to je bila Ana Maras Harmander. Osim posjeta rodnoj zemlji svog supruga Johna, Švedskoj, glumica je s obitelji boravila u Danskoj, Austriji i Njemačkoj.

Svoje prvo ljetovanje s djetetom i putovanje izvan Hrvatske odradila je i Maja Šuput. Bili su na omiljenoj lokaciji - u turskom D Maris Bayu. Nakon što su posjetili luksuzni resort u Turskoj plovili su Jadranom i obilazili hrvatske otoke, a na Hvaru su se susreli s Ninom Badrić.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Na inozemnom putovanju početkom svibnja bio je i bračni par Ivanišević. Nives se redovito javljala s egzotične, no nepoznate lokacije. U kolovozu su se ona i Goran pak odlučili za Grčku.

Još jedan slavni par boravio je u Grčkoj. Nakon ispadanja s Eura Biličanin Duje Ćaleta Car sa suprugom Adrianom Đurđević posjetio je otok Mikonos, poznat po zabavama i partijanju.

I Barbara Kolar punila je baterije u Grčkoj. Krajem srpnja javila se s ljetovanja na otoku Kalimnosu. Na svom profilu na Instagramu podijelila je mnoge opuštene trenutke s ljetovanja te se pohvalila time da je osim u kupanju i sunčanju uživala u planinarenju. Voditeljica je ranije izjavila da su grčki otoci njezina omiljena oaza odmora od svega i svih.

Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Osim Ivaniševića, Barbare i Adriane s Dujom, i pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić odlučila se za ljeto u Grčkoj, točnije na pitoresknom otočiću Santoriniju. Odsjela je u mjestu Karterádosu u samom centru otoka, udaljenom desetak minuta hoda od glavnog grada Fire.

Nekadašnja televizijska voditeljica, danas vlasnica vlastite tvrtke i osnivačica Festivala zdravlja ove godine odlučila se s obitelji za kampiranje u Sloveniji. Prvo odredište bilo im je kamp na jezeru Bohinj, a nakon toga su se Nevena Rendeli Vejzović i njezina obitelj skrasili u Kranjskoj Gori.

Krajem srpnja u Italiji je bila Franka Batelić. Popularna pjevačica kao destinaciju odabrala je Veneciju i otkrila kako se provodi, ali i koja joj (posebna!) osoba tamo pravi društvo. Naime na putovanju joj se pridružila dugogodišnja prijateljica i vjenčana kuma Stefani Vozila.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

Za Italiju se ove godine odlučila i Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom. Bivša manekenka, danas glumica i trenerica fitnesa, pokazala je pratiteljima kako guštaju u Veneciji i Tirolu te da ni na odmoru ne propuštaju treninge.

Nakon Danske (u koju je stigla uoči utakmice osmine finala Eura između Hrvatske i Španjolske) te kratkog boravka u Splitu, Blanka Vlašić uputila se na sljedeću destinaciju, a društvo joj je pravila prijateljica, naša najuspješnija bacačica kladiva Ivana Brkljačić. Otkrile su da se odmaraju u Crnoj Gori.