susret u dalmaciji

Maja Šuput sa svojim dečkima boravi na jadranskoj obali, a družili su se i s 'tetom' Ninom Badrić

26.07.2021 u 14:06

Bionic
Reading

Nakon odmora u Turskoj, kraljica svadbi skrasila se na domaćem terenu, sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom plovi Jadranom na luksuznom brodu Adriatic King

Maja Šuput svratila je i do Jelse na Hvaru, a kako ju je Nina Badrić u komentarima pored jedne od fotografija pozvala tamo, druženje je bilo neizbježno.

'Večeras vodim Ninu Badrić na večeru pa sam se picnuo. Spreman sam za prvi dejt', napisala je Maja uz fotografiju svog dječića. Objavila je i Instagram priču u kojoj Bloomu priča kako ide na prvi spoj, a pokazala je i snimke sa susreta s Badrić koja nije skidala osmijeh s lica dok je u krilu držala Majino prvo dijete. Nina se za taj događaj posebno dotjerala i odjenula haljinu sa šljokicama.

Pratitelji se na društvenim mrežama često zafrkavaju kako je Majin nasljednik već sada posjetio više gradova nego prosječni Hrvat. Pjevačica je nedavno izjavila kako bi najviše voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imaju ona i Nenad. Smatra da dječak ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Također je rekla da bi voljela da bude svjetski putnik, uživa u hrani i da postane društveno biće poput svojih roditelja.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL