U OKU JAVNOSTI

Lindsay Shookus progovorila kako se osjeća u vezi s Benom Affleckom

16.05.2018 u 17:34

Bionic
Reading

Producentica Lindsay Shookus i glumac Ben Affleck u javnosti su zajedno već gotovo godinu dana. Lindsay Shookus progovorila je kako se osjeća ispred kamera

Lindsay Shookus još uvijek se privikava na to da je prepoznatljiva javna osoba. Nedavno je progovorila kako je to biti djevojka Bena Afflecka.

'Čudno mi je sve to. Svoju cijelu karijeru provela sam iza kamere i to je mjesto na kojem se osjećam ugodno. Ja sam producentica, majka, prijateljica. To što sam javna osoba ispunjava me smijehom', rekla je Lindsay Shookus u intervjuu za Elle.

  • +2
Lindsay Shookus i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobitnica Emmyja smatra da ljudi zapravo ne razmišljaju previše o njoj, niti se ona pretjerano brine je li u oku javnosti ili ne.

'Netko pomisli na vas jednu minutu , a onda se prene i počne planirati što će pojesti za ručak', zaključila je Lindsay Shookus.

  • +9
Ben Affleck i Lindsay Shookus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Producentica je usredotočena na svoju petogodišnju kćer Madeline, te na samu sebe.

'Utrošila sam puno vremena u zadnje dvije godine kako bih se poboljšala. Ljubav prema samom sebi ima stvarno značenje. Dugo sam mislila kako je to bezvezarija. No, uistinu je važna', rekla je Lindsay Shookus.

Lindsay Shookus i Ben Affleck žive zajedno u New Yorku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube