sve je iznenadio

Ben Affleck otkrio godinama skrivanu tetovažu preko cijelih leđa

19.03.2018 u 11:10

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik Ben Affleck ovih dana u pripremama je za snimanje novog filma, no dok je trenirao na kalifornijskoj plaži jedan je detalj posebno upao u oko okupljenim paparazzi fotografima. Radi se o masivnoj tetovaži lika iz antičke mitologije koja prekriva njegova cijela leđa, a evo i što ona simbolizira

Ben Affleck trenutno se priprema za novi film zbog kojeg mora biti u vrhunskoj formu. Upravo zato ovih je dana vrlo aktivan u surfanju, zbog čega je i glavna tema tabloida.

Njegovo golišavo tijelo otkrilo je dugo skrivanu tajnu koja je mnoge šokirala. Naime, holivudski glumac pritom je pokazao ogromnu tetovažu ptice feniks koja se proteže cijelim njegovom leđima, za koju je prije nekoliko godina tvrdio kako je privremena tetovaža koje će se isprati.

  • +5
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crtež na leđima u nekoliko je boja te ga je zaista teško ne primijetiti. Tetovažu su obožavatelji prvi puta imali prilike vidjeti još 2015. godine kada je Affleck snimao film 'Live by Night’. U isto to vrijeme njegova je tadašnja supruga Jennifer Garner predala papire za razvod nakon 10 godina braka.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjeruje se kako je poznati glumac tetovažu napravio kod kuće te kako simbolizira ponovno rođenje, a o istoj se jednom prilikom oglasila i Garner rekavši: ‘U mom rodnome gradu za ovakvo nešto bi rekli: Bože spasi ga. Feniks se diže iz pepela. Simboliziram li u ovom slučaju ja pepeo? Odbijam biti pepeo’, objasnila je slavna glumica, koja je i danas, tri godine nakon razvoda u sjajnim odnosima s bivšim suprugom i ocem njezine troje djece.

Osim spomenute tetovaže ptice iz antičke mitologije, Ben na oba ramena ima istetovirane šarene cvjetove, a boji i još nekoliko crteža na svome tijelu.

‘Imam nekoliko tetovaža, no pokušavam ih uvijek staviti na mjesto koje nije primjetno i koje ne zahtijeva mnogo prikrivanja prilikom poslovnih angažmana’, rekao je jednom prilikom 45-godišnjak, no prema svemu sudeći nije baš u potpunosti tako.