ČUDNA PRIČA

Lindsay Lohan svojoj je mami slučajno razorila vezu

12.06.2019 u 21:08

Bionic
Reading

Glumica Lindsay Lohan u jednom je intervjuu otpisala vezu koju njena majka Dina Lohan ima s muškarcem po imenu Jesse Nadler nakon čega je njihova romansa navodno i stvarno pukla

Lindsay Lohan slučajno je svojoj majci Dini Lohan pokvarila vezu s Jessejem Nadlerom, no to nije jedina čudna stvar u vezi ove priče. Dina Lohan i Jesse Nadler nikad se nisu ni sreli – par je imao internetsku vezu.

Koliko je poznato, Dina Lohan i Jesse Nadler zajedno su s povremenim prekidima već pet godina, no isključivo preko interneta. Kad je Lindsay Lohan davala intervju za emisiju 'The Kyle and Jackie O Show' izjavila je kako je u pitanju farsa, te da ona Nadlera nikad nije ni upoznala.

'Ne znamo tko je. Ona ne zna tko je on. Nitko ga nikad nije upoznao', rekla je Lindsay Lohan.

Jesse Nadler nakon tog intervjua prekinuo je vezu s Dinom Lohan, a sam je za medije izjavio kako ne želi doći između majke i kćeri, te da je stav Lindsay Lohan prema njegovoj vezi s njenom majkom uvijek bio hladan i posprdan.

Dina Lohan uistinu nikad nije srela Jesseja Nadlera, no nadala se kako između njih postoji nešto ozbiljno.

'Pričam s njim svaki dan već pet godina. Osjećam se kao da ga poznajem', rekla je Dina Lohan prije kraja internetske romanse.

  • +10
Lindsay Lohan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia